Τσαγγάνη για Γεωργούλη: «Εάν έχει συμβεί αυτό να βάλω ένα τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω»
Showbiz

Τσαγγάνη για Γεωργούλη: «Εάν έχει συμβεί αυτό να βάλω ένα τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω»

Σοκαρισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός, η οποία έχει συνεργάτη μαζί του και διατηρούσαν μια υπέροχη σχέση, δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε για την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

tsaggani-georgoulis-(4).jpg

«Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο έχω ζήσει 1,5 -2 χρόνια, το 2005-2006. Δεν τον είδα μία φορά να έρθει κακομούτσουνος. Μία φορά να μην χαμογελάει, μία φορά να είναι αδιάβαστος, μία φορά να μην μας πει μία καλή κουβέντα ή ένα ανέκδοτο», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

tsaggani-georgoulis-(6).jpg

«Δεν σας κρύβω ότι με αυτά που άκουσα ένιωσα σαν να τα άκουσα για τον γιο μου. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγαπώ γιατί τον έζησα. Είναι ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη και ευγένεια. Όταν είχαμε γυρίσματα για τον «Εραστή Δυτικών προαστίων» τον έβλεπαν και λιποθυμούσαν. Και τώρα εγώ ακούω ότι βίασε γυναίκα; Μένω κατάπληκτη περιμένω να δω, πιστεύω να έχει βρει έναν καλό δικηγόρο, νομίζω ότι μιλάνε για έναν άλλο άνθρωπο», συμπλήρωσε.

tsaggani-georgoulis-(2).jpg

«Εάν έχει συμβεί αυτό να βάλω και τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω, δηλαδή όλα μπορούν να συμβούν. Να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν πια; Βίασε γυναίκα ο Γεωργούλης; Ε θα πεθάνω», σχολίασε κλείνοντας η ηθοποιός.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Μega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved