Λασκαράκη - Σουλτάτος: Η μεζονέτα τους στην Κηφισιά θυμίζει σαλέ!
Showbiz

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Η μεζονέτα τους στην Κηφισιά θυμίζει σαλέ!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε μια εντυπωσιακή μεζονέτα στην Κηφισιά.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή κατοικία με αρκετές, βέβαια, σύγχρονες πινελιές, που λειτουργεί σαν καταφύγιο μετά το τέλος της κάθε ημέρας. Το ζευγάρι δεν ζει μόνο αλλά με την μοναχοκόρη της ηθοποιού από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την 8χρονη Εύα. Το σπίτι διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, ζεστούς χώρους και έναν μεγάλο κήπο, τον οποίο χαίρονται τις ηλιόλουστες και ζεστές ημέρες. Μέσα από αναρτήσεις της στα social media, η Βάσω Λασκαράκη έχει μοιραστεί διάφορες γωνιές του σπιτιού της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

soultatos-laskaraki-(6).jpg

Το σαλόνι αποτελεί τον μεγαλύτερο χώρο του σπιτιού. Το ζευγάρι έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα ζεστό και μοντέρνο σαλόνι προκειμένου να χαλαρώνει αλλά και να υποδέχεται τους φίλους του. Οι δύο διθέσιοι γκρι καναπέδες το μεγάλο ξύλινο τραπέζι στη μέση και φυσικά το τζάκι αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία του χώρου. Η ηθοποιός έχει ολοκληρώσει τη διακόσμηση του σαλονιού, τοποθετώντας κάδρα στους τοίχους, φυτά, κεριά και φωτιστικό δαπέδου.

Αναμφισβήτητα, το ξύλο πρωταγωνιστεί στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, καθώς πέρα από τα ξύλινα πατώματα, το ζευγάρι έχει επιλέξει και τα έπιπλά του σε αυτό το ύφος. Ένα μεγάλο τραπέζι σε vintage στιλ και μερικές καρέκλες διαφορετικές μεταξύ τους έχουν τοποθετηθεί στη μέση του χώρου. Το λευκό χαλί, οι μικροί πίνακες στον τοίχο αλλά και το εντυπωσιακό ρολόι δένουν απόλυτα μεταξύ τους και χαρίζουν υψηλή αισθητική στον χώρο.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν διαμορφώσει το υπνοδωμάτιό τους με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να ηρεμούν και να χαλαρώνουν κάθε φορά που εισέρχονται σε αυτό. Έτσι, έχουν επιλέξει να βάψουν τους τοίχους σε απαλές αποχρώσεις και να μην βάλουν περιττά αντικείμενα. -Ji Ένα μπουντουάρ για να βάφεται η ηθοποιός και ένας λευκός καθρέφτης είναι ακριβώς ό,τι χρειάζονται. Ένα από τα μεγάλα προτερήματα του σπιτιού είναι ότι διαθέτει κήπο. Μαμά και κόρη περνούν πολλέ5 copes της ημέρας εκεί, μιας και λατρεύουν τη φύση. Δέντρα σε διάφορα μεγέθη, γλάστρες με λουλούδια, θάμνοι και φυσικά το γρασίδι περιτριγυρίζουν το σαλονάκι που έχει φτιάξει το ζευγάρι ώστε να πίνα τον καφέ του us ανοιξιάτικες και καλοκατρινέ5 ημέρες. Φυσικά, υπάρχουν παιχνίδια και για τη μικρή ένοικο του σπιτιού.

Η μικρή Εύα λατρεύει το ροζ χρώμα και έτσι η ηθοποιός έχει φτιάξει ένα δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε απαλό ροζ υπάρχουν λευκά ράφια, καλάθια με παιχνίδια και μια ξύλινη κουκέτα. Η κουζίνα αποτελεί ένα από τα μέρη του σπιτιού που επισκέπτονται σε καθημερινή βάση τόσο ο Λευτέρης Σουλτάτος όσο και η Βάσω Λασκαράκη. Το καφέ και το ξύλο έχουν «ντύσει» κάθε γωνιά της, διατηρώντας έτσι έναν κλασικό χαρακτήρα. Πρόκειται για έναν μεγάλο χώρο με ράφια, μικρά και μεγάλα ντουλάπια και ένα παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη με θέα στον κήπο.

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού

Πηγή: Εγώ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved