Μαρία Μπακοδήμου: Έκοψε «μαχαίρι» τις λευκές τροφές και έχασε κιλά!
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Έκοψε «μαχαίρι» τις λευκές τροφές και έχασε κιλά!

Η Μαρία Μπακοδήμου ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που προσέχουν τη διατροφή τους, βοηθώντας έτσι το σώμα τους να παραμένει σταθερό στα κιλά του και να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το καλό φαγητό και μία από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι να απολαμβάνει παραδοσιακές συνταγές μαζί με τους φίλους της. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει κάποια μικρά μυστικά διατροφής, τα οποία την βοήθησαν να χάσει μερικά κιλά, όταν το θέλησε, χωρίς να ταλαιπωρηθεί πολύ. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι οπαδός της ισορροπημένης διατροφής και καθημερινά προσπαθεί να γυμνάζεται.

mpakodimou-(4).jpg

#1 Έκοψε «μαχαίρι» τη ζάχαρη και το αλεύρι

Σε παλιότερη συνέντευξή της η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά και να πέσει νούμερο στα ρούχα της, όταν αφαίρεσε από τη διατροφή της το αλεύρι και τη ζάχαρη. Ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, η ίδια είδε το σώμα της να αλλάζει. Όπως είπε, μάλιστα, αντί για ζάχαρη, κατανάλωνε στέβια.

#2 Περιόρισε τις λιπαρές τροφές

Ακόμα μία απόφαση που την βοήθησε στην απώλεια βάρους, ήταν ο περιορισμός των λιπαρών τροφών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για αρκετές από τις θερμίδες που παίρνουμε μέσα στην ημέρα. Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε προτεραιότητα στο ψητό κρέας, τα φρούτα, τα λαχανικά και τις σαλάτες.

mpakodimou-(2).jpg

#3 Έβαλε στη ζωή της τα προϊόντα ολικής αλέσεως

Πρόκειται για μια απλή κίνηση, που ωστόσο, αλλάζει τη διατροφική αξία των τροφών που καταναλώνουμε. Η παρουσιάστρια άρχισε να βάζει στο καλάθι της ψωμί και ζυμαρικά ολικής αλέσεως, προσέχοντας έτσι την ποιότητα των φαγητών της.

#4 Μεγάλη κατανάλωση νερού

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού αποτελεί το Α και το Ω στη διατροφή μας, όχι μόνο όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος. Η Μαρία Μπακοδήμου άρχισε να πίνει καθημερινά 8 με 10 ποτήρια νερό, γεγονός που συνέβαλε στο να χάσει τα κιλά που είχε θέσει ως στόχο.

mpakodimou-(3).jpg

#5 Πρωινή γυμναστική

Η παρουσιάστρια δεν αγαπάει και πολύ τη γυμναστική, ωστόσο γνωρίζει πόσο σημαντική είναι για την υγεία του σώματος και την απώλεια βάρους, συνεπώς φροντίζει να προπονείται κάποιεβ ημέρες us εβδομάδας στο σπίτι της, κάνοντας πιλάτες, ασκήσεις με βαράκια ή τρέξιμο στον διάδρομο.

Πηγή: Εγώ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved