Τσορτέκης: Η πέραση στις γυναίκες, ο ρόλος στη «Νύχτα» και το περιβόητο μπουφάν που δεν αποχωρίζεται
Showbiz

Τσορτέκης: Η πέραση στις γυναίκες, ο ρόλος στη «Νύχτα» και το περιβόητο μπουφάν που δεν αποχωρίζεται

Ο Γιάννης Τσορτέκης είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα των ημερών μας που ξεχώρισαν και όχι άδικα. 

Είτε στο Maestro ως Χαράλαμπος είτε στη σειρά Αυτή η Νύχτα μένει ως Γιώργης, ο αγαπημένος ηθοποιός σαγηνεύει με τις ερμηνείες του.

Όμως πόση πέραση έχει στις γυναίκες και πόσο καλά τα πάει με τις δημόσιες σχέσεις που για κάποιους ηθοποιούς είναι απαραίτητη προϋπόθεση στη δουλειά τους; Ο ίδιος απαντάει σε όλα...

tsortekis.jpg

Οι δημόσιες σχέσεις και οι γυναίκες

Δεν μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις, ούτε τα πιαριλίκια. Δεν γουστάρω να βγω για να συναντήσω ανθρώπους του χώρου και με τον τρόπο αυτό να κερδίσω κάποιον ρόλο. Όχι, αυτός δεν είναι ο Γιάννης, αν με θέλει κάποιος ξέρει και πού να με βρει. Επειδή γουστάρει το παίξιμό μου και αυτό που μπορώ να δώσω ερμηνεύοντας έναν χαρακτήρα... Δεν ξέρω αν έχω πέραση στις γυναίκες. Δεν με ενδιαφέρει ο αγώνας των γυναικών στο πώς να εξελίξουν την ομορφιά τους. Εγώ μαγεύομαι από την λάμψη των ματιών και την γοητεία που μπορεί να εκπέμψει ένα χαμόγελο. Γοητεύομαι από την κίνηση, την ύπαρξη, θα μπορούσα κάλλιστα να ερωτευτώ την αδερφή του Κουασιμόδου αν άγγιζε την ψυχή μου.

«Αυτή η νύχτα μένει»

Στο Book Voice μου έκαναν πρόταση να διαβάσω το «Αυτή η Νύχτα Μένει» και το έκανα με μεγάλη χαρά. Η ανάγνωση βιβλίων για μένα είναι ελιξίριο ζωής και νεότητας. Μου ερεθίζει αδιάντροπα τον νου. Τον αγαπώ τον Γιώργη. Είναι πολύ αντρίκειο αυτό που τολμά να κάνει. Έξω από τα στερεότυπα της τότε εποχής. Σε μια κοινωνία που εύκολα σε κατασπάραζε για τις «λάθος» επιλογές που ξεπερνούσαν τα ηθικά πρότυπά της. Ο Γιώργης ξεχειλίζει από ζωή, είναι άνθρωπος της φύσης και ξέρει να αγαπά χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες. Πρέπει να γουστάρουμε να είμαστε έτσι.

Το περιβόητο μπουφάν

Το μπουφάν αυτό και τα παπούτσια που φοράω τα έχω 30 χρόνια. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μαζί μου. Τα γουστάρω, τα αγαπάω και με βοηθούν στις μετακινήσεις μου με την μηχανή. Πολύ ντόρος για το τίποτα έχει γίνει γι’ αυτά και μου κάνει εντύπωση, στην Ελλάδα που βαρυγκωμά να ασχολούνται με το τι φοράω.

Πηγή: Εγώ – Κoita Magazine

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved