Γιώργος Λιανός: Η σύζυγός του και η 2χρονη κόρη τους στο πιο ιδιαίτερο και γλυκό φωτογραφικό καρέ
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Η σύζυγός του και η 2χρονη κόρη τους στο πιο ιδιαίτερο και γλυκό φωτογραφικό καρέ

Στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο βρίσκονται η σύζυγος και η κόρη του Γιώργου Λιανού.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Καραλέξη και τη μικρή Βαλέρια οι οποίες βρέθηκαν στο πλευρό του παρουσιαστή του Survivor για μία ακόμη φορά.

Οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι τη Δομινικανή Δημοκρατία, με σκοπό να περάσουν όλοι μαζί τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Γιώργος Λιανός λατρεύει τα social media και αυτή τη φορά μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία της συζύγου και της δύο ετών Βαλέριας. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Καραλέξη να στέκεται όρθια, φορώντας το μαγιό της και ένα παρεό, με τη μικρή Βαλέρια να κρύβεται κάτω από αυτό.

Ο ίδιος έγραψε τίποτα πάνω στην εν λόγω φωτογραφία αλλά οι διαδικτυακοί του φίλου ενθουσιάστηκαν όσο και εκείνος που έσπευσε να την ανεβάσει.

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα “ευχαριστούμε που ήρθατε”. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη» είπε ο Γιώργος Λιανός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved