Eurovision 2023: Προσκεκλημένοι - έκπληξη στον Μεγάλο τελικό του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού
Showbiz

Eurovision 2023: Προσκεκλημένοι - έκπληξη στον Μεγάλο τελικό του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού

Μερικές εβδομάδες μας χωρίζουν από τον 67ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στο Λίβερπουλ τον Μάιο.

Αυτή θα είναι η ένατη φορά που το Ηνωμένο Βασίλειο φιλοξενεί τον διαγωνισμό μετά το 1960, το 1963, το 1968, το 1972, το 1974, το 1977, το 1982 και το 1998. Με ανακοίνωση του το BBC έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα απολαύσουμε στην σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού, τηλεοπτικού party.

skini-eurovision.jpg

Στον μεγάλο τελικό που θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου αναμένεται να δούμε μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της Eurovision τα οποία μας απασχόλησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους καλλιτέχνες που θα δούμε επί σκηνής.

Οι νικητές της Eurovision 2022 που οδήγησαν τον διαγωνισμό στην Αγγλία και όχι στην Ουκρανία λόγω του πολέμου, θα είναι εκεί για να ερμηνεύσουν για άλλη μια φορά το κομμάτι Stefania. Ο λόγος για τους Kalush Orchestra που κατάφεραν να συγκινήσουν ολόκληρη την Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης των σημαιών και των 26 μεγάλων φιναλίστ, οι θεατές θα παρακολουθήσουν μια μοναδική παράσταση από Ουκρανούς συμμετέχοντες. Ετοιμαστείτε για μια νέα εκδοχή των συμμετοχών τους στη Eurovision, με Bρετανικά κλασικά τραγούδια, καθώς οι Go_A, Jamala, Tina Karol και Verka Serduchka θα ανέβουν στη σκηνή το βράδυ του τελικού.

Ο διαστημάνθρωπος του Ηνωμένου Βασιλείου Sam Ryder θα επιστρέψει θριαμβευτικά στη σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Ο Sam έφερε την καλύτερη θέση στο Ην. Βασίλειο μετά από 20+ χρόνια.

Το BBC φέρνει στην Αγγλική πόλη 6 eurostars του διαγωνισμού: τον Mahmood από την Ιταλία, τη Netta από το Ισραήλ, τον Daði Freyr από την Ισλανδία, την Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, τον Duncan Laurence από την Ολλανδία αλλά και τη Sonia από το Λίβερπουλ, που τερμάτισε δεύτερη στον διαγωνισμό του 1993.

H σκηνή του 67ου διαγωνισμού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved