MasterChef - Πωλίνα Βετσίνοβα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση
Showbiz

MasterChef - Πωλίνα Βετσίνοβα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Μία ακόμη αποχώρηση είχαμε στο MasterChef την Παρασκευή 21/04.

Η Πωλίνα Βετσίνοβα βρέθηκε στην έξοδο του διαγωνισμού μαγειρικής και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για αυτό το ταξίδι.

Η Πωλίνα είχε το χειρότερο πιάτο στη δοκιμασία αντιγραφής και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. Η ίδια επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η νεαρή πρώην παίκτρια κοινοποίησε φωτογραφίες της από MasterChef και στη λεζάντα έγραψε:

«MasterChef… τηλεοπτικό έργο; μικρή οικογένεια? Φιλία? Εμπειρία? Αρχή! Η αρχή των ιδεών μου, την μεγάλη μου αγάπη για τη δουλειά μου, αρχή την πορεία μου στη μαγειρική. Πριν από μισό χρόνο, αστειευόμενος συμπλήρωσα μια αίτηση για casting master chef. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μπω στο έργο, ειδικά από τη στιγμή που μπορούσα να πάω τόσο μακριά. Ναι, μάλλον είναι τύχη ... αλλά και να είναι τύχη, της λέω ευχαριστώ.

polina_copy

Έχω μάθει πολλά εδώ σε 4 μήνες. Βρήκα ανθρώπους κοντά μου που μοιράστηκαν μαζί μου δάκρυα και γέλια, μοιράστηκαν κουζίνα και φαγητό, έμαθα πολλά από αυτούς, πήρα μεγάλη εμπειρία. Βλέπω ένα μονοπάτι μπροστά, ένα συναρπαστικό και ενδιαφέρον μονοπάτι. Ευχαριστούμε πολύ όλο το συνεργείο, τους εικονολήπτες, τους ηχολήπτες, τους μοντέρ, τους κριτές @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos και τους μέντορες @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas για όλα όσα έχετε επενδύσει σε εμάς και για τη σπουδαία δουλειά σας σε αυτή τη μικρή ζωή που ονομάζεται @masterchefgr».

Δείτε την ανάρτηση της Πωλίνας μετά την αποχώρηση από το MasterChef:

https://www.instagram.com/p/CrUOkeJoSKi

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved