Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας: H πρώτη κοινή ανάρτηση - «Είσαι για μένα φως και αγάπη»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας: H πρώτη κοινή ανάρτηση - «Είσαι για μένα φως και αγάπη»

Την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα λίγο καιρό μετά την είδηση ότι είναι σε σχέση, μοιράστηκε η Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός άδραξε την ευκαιρία λόγω της ονομαστικής εορτής του αγαπημένου της και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αν και οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους, η ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προφίλ της μία selfie φωτογραφία μαζί με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Μπροστά από την κάμερα ποζάρει η Βίκυ Κάβουρα και πίσω της είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται, επειδή το φως του ήλιου πέφτει πάνω στο πρόσωπό του.

Η αγαπημένη του, διευκρίνισε ότι ο άνδρας της φωτογραφίας είναι εκείνος, κάνοντας tag με το όνομά του.

Το στιγμιότυπο συνόδευσε με μία αφιέρωση: «Χρόνια πολλά Γιώργο,Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη».

Δείτε την ανάρτησή της

kavoura.jpg

«Είναι μαζί από τις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, αλλά κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», έχει δηλώσει πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον για το ζευγάρι.

Βίκυ Κάβουρα: Έτσι επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Πριν από μερικές εβδομάδες η Βίκυ Κάβουρα κοινοποίησε μια φωτογραφία του Γιώργου Τζαβέλλα από αγώνα της ομάδας του ενάντια στον ΠΑΟΚ, όπου η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0. Η Βίκυ Κάβουρα πρόσθεσε μάλιστα emoticons με καρδιές και χειροκροτήματα για τον σύντροφό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved