Ανδρέας Φουστάνος: Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα με Θεοδωρίδου - Μενεγάκη
Showbiz

Ανδρέας Φουστάνος: Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα με Θεοδωρίδου - Μενεγάκη

Happy Day: Ο Ανδρέας Φουστάνος παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, μίλησε μεταξύ άλλων και για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς είναι κουμπάροι, και για τη σχέση τους σήμερα.

«Δεν υπάρχει χωρισμός, αλλαγή υπάρχει. Στην ζωή σου αλλάζεις. Τι θα πει χωρισμός; Δηλαδή αν έχεις με κάποιον μία σχέση, τραβάς έναν τοίχο και δεν του ξαναμιλάς; Τι νέα σχέση; Δεν είναι πολύ νέα. Όχι, δεν είναι η ίδια. Μια χαρά είμαι.

1682326126219-502959052-foustanos.jpg

Πάντα περνώ καλά. Εννοείται ότι έχουμε διαφορά ηλικίας. Τι να είμαι με συνομήλικη; Δεν μπορώ να έχω ανθρώπους που έχουν βαρεθεί την ζωή τους. Θέλω ανθρώπους ζωντανούς και που να έχουν κέφι για οτιδήποτε. Γάμους εντάξει κάναμε», είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος και συνέχισε:

eleni.webp

«Με την Νατάσα Θεοδωρίδου έχουμε μία καταπληκτική σχέση. Κατ’ αρχήν έχουμε ένα παιδί μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι σχέσεις τους με την Ελένη Μενεγάκη είναι μια χαρά. Οι ασχολίες τους μπορεί να μην τις φέρνουν κοντά, αλλά είναι μια χαρά. Δεν έχουμε βρεθεί όλοι μαζί. Τα λέμε κατά καιρούς με την Ελένη Μενεγάκη. Τα ίδια συζητώ εγώ με την Ελένη και τα ίδια η Νατάσα; Άλλα συζητάνε εκείνες. Έχουμε καλή σχέση. Δεν έτυχε να βρεθούμε όλοι μαζί».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved