Μαρία Μενούνος: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της – Η συγκινητική εξομολόγηση για το όνομα
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της – Η συγκινητική εξομολόγηση για το όνομα

Μέσα από νέα της ανακοίνωση η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε το φύλο του μωρού της.

H όμορφη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια η οποία είχε παντρευτεί τον σύντροφό της Kevin Undergaro στο χωριό της, στο Άκοβο Αρκαδίας το 2018 με όλους τους συγχωριανούς της να συμμετέχουν στο γάμο, τελικά κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο όνειρό της.

1682347284013-616091386-menounos-(4).jpg

Θα γίνει μανούλα.

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό», είχε πει ενώ τώρα μέσα από νέα της ανακοίνωση, αποκάλυψε πως περιμένουν κοριτσάκι.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έρχεται ένα κοριτσάκι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος στο πρόσφατο podcast Heal Squad x Maria Menounos.

menounos-(1).jpg

«Σκεφτόμαστε τα ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως μπορεί να γνωρίζετε ή να μην γνωρίζετε, αυτό ήταν σχεδόν ένα ταξίδι 10 ετών για μας. Σκεφτήκαμε τα ονόματα και νομίζω ότι καταλήξαμε στο τέλειο όνομα για αυτό το μωρό», αποκάλυψε επίσης με συγκίνηση.

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε κάνει κατάψυξη των ωαρίων της και δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να γίνει μανούλα. Όπως η ίδια αποκάλυψε, το πάλευε εδώ και μία δεκαετία όμως μόλις πριν από λίγους μήνες κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved