Αντελίνα Βαρθακούρη: Το κουτί έξω από το σπίτι της, η κίνηση ανθρωπιάς και το δημόσιο «ευχαριστώ»
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το κουτί έξω από το σπίτι της, η κίνηση ανθρωπιάς και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Σε μια κίνησης ανθρωπιάς προχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη και μας συγκίνησε.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram μοιράστηκε τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα του πατρικού της σπιτιού και αντίκρισε ένα κουτί το οποίο είχε μέσα ένα τραυματισμένο πουλάκι.

1675205754505-443757059-adelina.jpg

Αμέσως με τη βοήθεια του μπαμπά της έστειλαν το πουλάκι σε κτηνιατρείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ανοίγοντας την πόρτα μου πριν από λίγο στο πατρικό μου βρήκε ένα χτυπημένο περιστεράκι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μπαμπάκα μου που με βοήθησε και στα υπέροχα κορίτσια που αμέσως το κράτησαν μέχρι να βρούμε κτηνίατρο και το Κτηνιατρικό κέντρο Περιστερίου για την άμεση φροντίδα», έγραψε στο story της και μοιράστηκε την εικόνα με το τραυματισμένο περιστεράκι.

Δες τη gallery

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου», είχε γράψει η Αντελίνα πριν καιρό θέλοντας να απαντήσει σε όλους όσοι την αναζητούσαν στα social media.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved