Ζαρίφη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της και η αποκάλυψη για τη σχέση του με τον πρώην της
Showbiz

Ζαρίφη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της και η αποκάλυψη για τη σχέση του με τον πρώην της

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24-04) η Κατερίνα Ζαρίφη.

Χειμαρρώδης, με αστείρευτο χιούμορ και τον γνωστό αυθορμητισμό της η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή.

zarifi-(3).jpg

Ποιος είναι ο Πάνος που της έχει «κλέψει» την καρδιά εδώ κι έναν χρόνο; Γιατί μέχρι τώρα δεν τους έχει «τσακώσει» κάποιος φωτογραφικός φακός; Θα μετακόμιζε μόνιμα στα Γιάννενα για χάρη του και ποια είναι η σχέση του πρώην συντρόφου της, με τον νυν; Σε όλα αυτά δε δίστασε να απαντήσει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είμαστε ένα χρόνο μαζί», είπε και συνέχισε:

zarifi-(2).jpg

«Με τον σύντροφό μου πάμε παντού μαζί. Δεν έχει τύχει να μας φωτογραφίσουν αλλά δεν έχω πρόβλημα εφόσον είναι επίσημη σχέση», αποκάλυψε. Ο σύντροφός της, Πάνος ζει μόνιμα στα Γιάννενα εκεί οπού εργάζεται και όπως είπε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τον ακολουθήσει εκεί αρκεί να είχε κάτι να κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Εννοείται θα μπορούσα να ζήσω στα Γιάννενα. Μέχρι τα 18 μου έζησα στη Θήβα και αν βρίσκω κάτι με ενδιαφέρον, δεν με αφορά ο τόπος, δεν θέλω να πηγαίνω πια Αθήνα, την έχω χορτάσει. Έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε πάει μπουζούκια, συναυλίες, είμαι πλήρης, αρκεί να βρίσκω κάτι να κάνω, δεν μπορώ να κάθομαι, αυτή είναι η τρέλα μου»

1682371473461-766817970-zarifi-(1).jpg

Όσο για τη σχέση που έχει ο αγαπημένος της με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας με τον οποίο η δια διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις, αποκάλυψε πως: «Ο πρώην μου ο Γιάννης έχει γίνει ο καλύτερος μου φίλος κι έχει γίνει και φίλος και με τον Πάνο που έχουμε σχέση».

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved