Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο προκαλεί η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Άγγελου Βουτσέλη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών το βράδυ της Κυριακής (23/4).

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου στην οποία σημειώνει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με θλίψη τον δημοσιογράφο και μέλος του Συνδέσμου, Άγγελο Βουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (23/4), σε ηλικία 88 ετών. Ο Άγγελος Βουτσέλης γεννήθηκε το 1935. Ήταν απόφοιτος της Παντείου και εργάστηκε σε πολλά Μέσα επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

vou.jpg

Συγκεκριμένα, εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Τα Νέα» και στο ένθετό της «ΟΜΑΔΑ», «Μεσημβρινή», «Σημερινά», ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτης στο 5ο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο Άγγελος Βουτσέλης υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση την αθλητική δημοσιογραφία. Ήταν εργατικός και έχαιρε εκτίμησης και σεβασμού από τους συναδέλφους.

Ο συνάδελφός μας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Σπυριδούλα, τον γιο τους Λάμπρο και τα εγγόνια τους Φιλήμονα-Άγγελο και Άρτεμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά τους οικείους του Άγγελου Βουτσέλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

voutselis.PNG

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved