Θάλεια Ματίκα: «Η σχέση μου με τον Τάσο Ιορδανίδη είναι το λαχείο της ζωής μου»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Η σχέση μου με τον Τάσο Ιορδανίδη είναι το λαχείο της ζωής μου»

Μια ηρωίδα με δύσκολα παιδικά χρόνια και ένα βαρύ φορείο που πρέπει να κουβαλήσει, έχοντας ευτυχώς στο πλευρό της έναν άντρα τον οποίο αγαπά ολοκληρωτικά.

Η Μαριτίνα, την οποία υποδύεται η Θάλεια Ματίκα στη νέα σειρά της ΕΡΤ1, είναι ένας ρόλος απαιτητικός, αλλά με μεγάλη γοητεία...

  • Επιστροφή στην τηλεόραση έπειτα από ένα χρόνο αποχής, οπότε ας μιλήσουμε για τη Μαριτίνα Απέργη, την οποία υποδύεστε στον «Όρκο II».·

Είναι η καινούργια δουλειά της σεναριογράφου Τίνας Καμπίτση, η δεύτερη σε μια ιατρική τριλογία. Μιλάμε για ένα ιατρικό αστυνομικό δράμα, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Δούλη στο ρόλο του Φίλιππου Ραζή, ενός χειρουργού που δουλεύει σε δημόσιο νοσοκομείο.

Και επειδή είναι ένας αλτρουιστής που προσπαθεί για το καλύτερο, πέφτει πάνω σε ένα κοριτσάκι από το οποίο λείπει ένας νεφρός και έτσι ξετυλίγεται το κουβάρι μιας ιστορίας που τον μπλέκει με το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων. Υποδύομαι τη σύζυγό του, τη Μαριτίνα, η οποία είναι κεραμίστρια και, όταν ξεκινά το σίριαλ, τη βρίσκουμε έγκυο οκτώ μηνών στο πρώτο τους παιδί. Αλλά ένα δυσάρεστο γεγονός στιγματίζει το ζευγάρι και εκεί αρχίζει η δική μου ιστορία.

matika-(3).jpg
  • Η Μαριτίνα είχε δύσκολα παιδικά χρόνια...

Η Μαριτίνα είναι υιοθετημένη, δεν γνώρισε ποτέ τους βιολογικούς της γονείς και αυτό είναι κάτι που το κουβαλά πολύ βαθιά μέσα της. Η Σμάρω (Μελίνα Βαμβακά) τη βρήκε μικρή, ανέλαβε να τη μεγαλώσει στο νησί και έγινε ουσιαστικά η μαμά της.

  • Με ποιον τρόπο θα κοιτάξουν η Μαριτίνα και ο Φίλιππος να ξεπεράσουν όλα αυτά που τους συμβαίνουν;

Συμβαίνουν πολλά -γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και πολλά προβλήματα υπάρχουν ακόμη, ενώ προκύπτουν και γεγονότα που πραγματικά τους ξεπερνούν.

  • Είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στη σχέση τους;

Πιστεύω ότι βαθιά μέσα τους, ναι, είναι έτοιμοι. Υπάρχει πραγματική αγάπη μεταξύ αυτών των ανθρώπων. Δεν είναι ένα ζευγάρι που διαλύεται εύκολα. Στη Μαριτίνα και στον Φίλιππο υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία, σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη.

Η σχέση μου με τον Τάσο είναι σίγουρα ανώτερη από όλες τις σχέσεις. Γενικά, είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Αυτό είναι το λαχείο της ζωής μου.

  • Πώς είναι να δουλεύετε με τον άντρα σας και θεατρικά;

Ήταν μια πολύ ευτυχής συγκυρία αυτή η συνεργασία. Είναι ένα έργο πολύ δικό μας. Το έγραψε ο Τάσος, το σκηνοθέτησα εγώ, βρισκόμαστε οι δυο μας επί σκηνής και είχαμε την τύχη με το μέρος μας να πάει πάρα πολύ καλά η παράσταση, οπότε είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει. Είμαστε οι δυο μας, είναι σαν στο σπίτι μας και έχει φοβερή αντάπόκριση η παράσταση, οπότε είναι ένα ατέλειωτο πάρτι για εμάς. Και παράλληλα είναι μια ευκαιρία να βρισκόμαστε, γιατί ο Τάσος λείπει για γυρίσματα, εγώ κάνω γυρίσματα, οπότε αυτές είναι οι δικές μας στιγμές, είπε η Θάλεια Ματίκα στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved