Ευγενία Δημητροπούλου: Η ηλικία, οι σπουδές στη Νομική, ο γιατρός σύζυγός της και η υιοθεσία
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Η ηλικία, οι σπουδές στη Νομική, ο γιατρός σύζυγός της και η υιοθεσία

Ευγενία Δημητροπούλου: Μια από τις σπάνιες περιπτώσεις ηθοποιών με ταλέντο, ήθος, αξιοζήλευτες συνεργασίες, δημιουργικότητα και βλέμμα γεμάτο πάθος για αυτό που κάνει. 

Μάθε τα πάντα για την καταγωγή της, τις σπουδές της και την προσωπική της ζωή.

Η ηλικία και η καταγωγή

dimitropoulou-(1).jpg

Γεννήθηκε το 1984 στη Λαμία αλλά πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Πύργο Ηλείας. Κατάγεται από το Λιβαδάκι Αρκαδίας Είναι κόρη φιλολόγων και έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό, τον Θοδωρή και μία μικρότερη αδελφή, την Αμαλία. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ακορντεόν και παραδοσιακών χορών.

Οι σπουδές

dimitropoulou-(10).jpg

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών αλλά και της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο Θέατρο των Αλλαγών και έχει μεταφράσει το θεατρικό έργο του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Οι Φασουλήδες με το ρόπαλο. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε μικρό ρόλο στη ξένη παραγωγή Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου

Η προσωπική ζωή

dimitropoulou-(9).jpg

Τον Ιούνιο του 2021 παντρεύτηκε τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη. Στις 4 Δεκεμβρίου 2021, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μια κόρη που ονόμασαν Εύα (γενν. 15 Αυγούστου 2020), υιοθετώντας την από τη Σιέρα Λεόνε.

dimitropoulou-(7).jpg

«Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση. Είναι απόλυτα σεβαστό, ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί. Εμείς είχαμε προτεραιότητα με αυτόν τον τρόπο και είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε», είπε για την απόφασή της να επιλέξει την διαδικασία της υιοθεσίας. Και θα παίξω και θα κυλιστώ στα χώματα και θα προσπαθήσω να βάλω τα όριά μου. Προσπαθώ να το ζω 100%. Από την άλλη είναι η κούραση, οι συνθήκες. Μπορεί καμιά φορά το βράδυ να είσαι εξουθενωμένη, αλλά νομίζω ότι το ζω. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μιλώ πάρα πολύ, να εξηγώ. Τώρα είναι σε μια φάση ζόρικη στα 2,5 ετών αλλά ακούγονται αυτά που λέω και θα εμπεδωθούν», έχει πει η ίδια.



DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved