Μαρία Κορινθίου: Αυτή είναι η δίαιτα που ακολούθησε για να χάσει τα παραπανίσια κιλά
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Αυτή είναι η δίαιτα που ακολούθησε για να χάσει τα παραπανίσια κιλά

H «Ελληνίδα Mόνικα Μπελούτσι», η Μαρία Κορινθίου, δίνει την εξειδικευμένη διατροφή που ακολούθησε για να μπορέσει να χάσει τα περιττά κιλά που ήθελε. 

Όπως έχει πει αρκετές φορές η ίδια, συμβουλεύτηκε ειδικό και μας αποκαλύπτει τα όσα έκανε.

Υπήρξαν τροφές που κόψατε μαχαίρι; Αν θέλετε δώστε μας ένα πλάνο της διατροφής που ακολουθείτε για να βοηθήσουμε και τον κόσμο.

Όταν επικοινώνησα με τον διατροφικό μου Σταύρο Σαριμανίδη, με ρώτησα αν ήθελα να πάνω ολιγοθερμιδική διατροφή ή πρωτεϊνούχα. Αμέσως του απάντησα: «Πάμε hardcore, να τελειώνουμε». Οπότε έκανα πρωτεϊνούχα διατροφή, που σημαίνει κόβεις μαχαίρι την ζάχαρη, ούτε φυτική, δηλαδή ούτε μέλι και φρούτα, ούτε τσίχλα δεν επιτρεπόταν, 95% κόβεις το άμυλο και τρως μόνο τρία γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) και μεταξύ τους πέντε ώρες κενό. Γενικά τώρα που το σκέφτομαι δύσκολη διατροφή, αλλά επειδή εγώ είχα δώσει εντολή στον εγκέφαλο μου, δεν με δυσκόλεψε καθόλου, δεν πείνασα ή λιγουρεύτηκα τίποτα. Ήμουν απόλυτα πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη στον στόχο μου.

KORIN.jpg

Κατά καιρούς έχετε ακούσει διάφορα για το βάρος σας ωστόσο δεν διστάζατε ποτέ να ποζάρετε στα social media με μαγιό ή με εσώρουχα. Αυτό σημαίνει πως τα αρνητικά σχόλια δεν σας επηρεάζουν;

Πια δεν τα ακούω καν. Είναι κάτι που δεν με αφορά. Ο αρνητισμός, τα σχόλια, τα κουτσομπολιά, η φασαρία, οι κουβέντες να είχαμε να λέμε, δεν χωράνε πια στη ζωή μου. Τα κρατάω έξω από τον κύκλο μου, έξω από την ζωή μου, έξω από την ψυχή μου και περιβάλλομαι από φως και αγάπη. Οτιδήποτε άλλο δεν με ακουμπά, δε με διαπερνά. Μέσα από την ψυχανάλυση ποιο ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που πήρατε; Δεν κάνω ψυχανάλυση ουσιαστικά. Κάνω διαλογισμό και κάποιες μεθόδους που σε μαθαίνουν πάνω από όλα να διοχετεύεις αγάπη, να μοιράζεσαι, να βρίσκεις το κέντρο σου, τους στόχους σου, να φωτίζεις την ψυχή σου, να μαγνητίζεις και δονείσαι στα ίδια κύματα με ανθρώπους που εκπέμπουν στα ίδια κύματα με εσένα. Να μαθαίνεις να διοχετεύεις την ενέργεια σου για καλό, με φως, αφθονία, αγάπη και ευγνωμοσύνη για ότι η ζωή σου είναι.

Πηγή: ΕΓΩ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved