Ματίνα Ζάρα: Η λαμπερή εμφάνιση στην πρεμιέρα με Νίνο & Νικηφόρο και το νέο της τραγούδι!
Showbiz

Ματίνα Ζάρα: Η λαμπερή εμφάνιση στην πρεμιέρα με Νίνο & Νικηφόρο και το νέο της τραγούδι!

Η Ματίνα Ζάρα συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά της βήματα με ακόμα ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ, το «Έπαιξες & Έχασες» που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Το «Έπαιξες & Έχασες» είναι ένα καλοκαιρινό pop anthem, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, που «απογειώνει» με το μοναδικό ταμπεραμέντο της η Ματίνα Ζάρα.

Ένα τραγούδι που σίγουρα θα γίνει σύνθημα και θα ακουστεί δυνατά, συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ματίνα Ζάρα «μαγεύει» για ακόμα μία φορά το κοινό της Αθήνας μέσα από τις live εμφανίσεις της, καθώς βρίσκεται στο «Romeo Club», δίπλα στον Νικηφόρο και τον Νίνο.

Στην πρεμιέρα μάλιστα, η τραγουδίστρια, κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα!

Για άλλη μια φορά επέλεξε πολύ εντυπωσιακά ρούχα για τις live εμφανίσεις της, δημιουργίες της Ειρήνης Μάκκου, κομμάτια που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το styling επιμελήθηκε ο Διονύσης Κολποδίνος, τα μαλλιά ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της η Λεάννα Μάρκογλου.

Η Ματίνα Ζάρα ανέβηκε στην πίστα και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό με τη σέξι εμφάνισή της! Φωνή και κορμί, ο απόλυτος συνδυασμός για την τραγουδίστρια που ήρθε για να μείνει!

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved