Μαρία Μενούνος -Κέβιν Αντεργκάρo: Στην Ελλάδα πριν από τον πελαργό
Showbiz

Μαρία Μενούνος -Κέβιν Αντεργκάρo: Στην Ελλάδα πριν από τον πελαργό

Χαράς ευαγγέλια για τη Μαρία Μενούνος και τον σύντροφό της Κέβιν Αντεργκάρο.

Το ζευγάρι, μετά από δέκα χρόνια προσπάθειας ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί με παρένθετη μητέρα.

1682347307753-765897073-menounos-(2).jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, η Μάρια Μενούνος μαζί με τον πατέρα της Κωνσταντίνο, έναν μήνα πριν υποδεχθεί τον πελαργό, ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα. Αυτό το ταξίδι αποτελεί μεγάλη επιθυμία της αγαπημένης παρουσιάστριας και του πατέρα της που σκοπεύουν να παραθέσουν ένα μεγάλο δείπνο, για φίλους και συγγενείς Μπαμπάς και κόρη θα φτάσουν στην Ελλάδα την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Μαζί της δεν θα είναι ο σύζυγός της ο οποίος θα παραμείνει στην Αμερική, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην παρένθετη μητέρα τον τελευταίο μήνα της κύησης.

menounos-(3).jpg

Η Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, δημοσιογράφος και ηθοποιός επιθυμούσε να παραθέσει ένα μεγάλο τραπέζι για συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα εις μνήμην της αγαπημένης μητέρας της Αίτσας με την οποία ήταν πολύ δεμένη. Λόγω της πανδημίας όμως από τότε που την έχασε, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Τώρα, πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει την επιθυμία της. Η οικογένεια Μενούνος έχει έναν επιπλέον λόγο να χαίρεται, καθώς εκτός από τον ερχομό του παιδιού, θα γιορτάσει και την ονομαστική γιορτή του πατέρα της παρουσιάστριας. Κάθε ταξίδι της στη χώρα μας συνδέεται με ένα υπέροχο μυστήριο.

menounos-(1).jpg

Μπορεί να παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κέβιν την Πρωτοχρονιά του 2018 σε ζωντανή μετάδοση στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη, όμως λίγους μήνες μετά, στις 7 Οκτωβρίου, έκανε και θρησκευτικό γάμο με όλα τα έθιμα που επιτάσσει η παράδοση στον τόπο καταγωγής της οικογένειάς της το Ακοβο Αρκαδίας παρουσία όλου του χωριού.

maria-menounos-wedding-times-square-tease-001-180101_16782452ce2313ba4578d357ff7f5ea1.jpg

Αυτή είναι μια ευτυχισμένη περίοδος για τη 44χρονη Ελληνοαμερικανίδα. Η Μαρία και ο 55χρονος σύζυγός της καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς. Η απόκτηση παιδιού έρχεται να δώσει χαρά στην παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει δύσκολα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved