Οικονομόπουλος – Καμτσή: Η γνωριμία, ο έρωτας,  η σχέση και το… δίλημμα
Showbiz

Οικονομόπουλος – Καμτσή: Η γνωριμία, ο έρωτας, η σχέση και το… δίλημμα

«Πρέπει, δεν πρέπει», αναρωτιέται ο Νίκος Οικονομόπουλος στην καινούργια του επιτυχία, όμως, όταν η καρδιά μιλά, δεν υπάρχουν «πρέπει».

Εδώ και περίπου έξι μήνες, ο γνωστός τραγουδιστής έχει χαρίσει την καρδιά του στην όμορφη Θεσσαλονικιά Ασημένια Καμτσή.

oikonomopoulos-(1).jpg

Αυτό το διάστημα κύλησε με αλλεπάλληλα ταξίδια και συναντήσεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς ο Νίκος Οικονομόπουλος συνηθίζει να μην εκθέτει σε κοινή θέα την προσωπική του ζωή. Η σχέση τους ωστόσο, καθώς και η γνωριμία τους με αφορμή τη συμμετοχή της Ασημένιας στο νέο του βιντεοκλίπ, έγιναν γνωστές πριν από λίγο καιρό.

Το όμορφο μοντέλο εργάζεται ως υποδοχή σε ένα από τα γνωστότερα καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Χαίρει της εκτίμησης των συνεργατών της οι οποίοι διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον τραγουδιστή. Όταν έμαθαν ότι προετοιμάζει το γύρισμα του νέου του βιντεοκλίπ, χωρίς δεύτερη σκέψη τού πρότειναν να δει και την Ασημένια. Ο Νίκος Οικονομόπουλος κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται για μια κοπέλα που εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση, διαθέτει και όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονταν για να συνεργαστούν άψογα.

oikonomopoulos-(2).jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες και έχει άποψη για όλα τα στάδια των τραγουδιών που ερμηνεύει. Η Ασημένια τού ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη και η συνεργασία τους ξεκίνησε, χωρίς κανένας από τους δύο να υποψιάζεται την εξέλιξή της.

Μεταξύ τους προέκυψε μια όμορφη σχέση. Η Ασημένια Καμτσή, σε κάθε ευκαιρία, ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον αγαπημένο της. Περνούν πολύ χρόνο μαζί και, παρότι αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους βγαίνουν με μεγάλες παρέες για φαγητό ή καφέ. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, η Ασημένια ταξίδεψε μαζί με τους γονείς της στην Αθήνα και απόλαυσε τον αγαπημένο της on stage. Και οι δύο ήταν πολύ διακριτικοί.

1682502339525-26633467-oikonomopoulos-(2).png

Παρόλο που είναι λίγο καιρό μαζί, έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο δίλημμα. Σε λίγες ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος θα ξεκινήσει τη μεγάλη περιοδεία του στην Αμερική, η οποία θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες. Προφανώς η Ασημένια επιθυμεί να τον ακολουθήσει, όμως, όπως λένε άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον, το ζευγάρι δεν έχει λάβει ακόμη την οριστική απόφαση.

Πηγή Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved