Ευγενία Σαμαρά: Οι διαφορετικές Πασχαλινές διακοπές και η αγκαλιά των στενών της φίλων
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Οι διαφορετικές Πασχαλινές διακοπές και η αγκαλιά των στενών της φίλων

Το πρώτο της Πάσχα μετά το χωρισμό της πέρασε η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά σε μια απόδραση που πραγματοποίησε μαζί με αγαπημένους φίλους της.

Ευδιάθετη και αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, κοιτάζει μόνο μπροστά. Ετσι, τη Μεγάλη Πέμπτη ταξίδεψε για το Πήλιο, έναν προσφιλή της προορισμό που επισκέπτεται συχνά, αφού εκεί ηρεμεί και χαλαρώνει.

Eygenia-Samara-kai-Giannhs-Poimenidhs

Οι φετινές πασχαλινές διακοπές ήταν διαφορετικές για εκείνη. Έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, η Ευγενία είναι και πάλι single. Μπορεί το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τον χωρισμό, όμως πηγές από το περιβάλλον τους ξεκαθαρίζουν ότι οι δυο τους βαδίζουν πλέον σε διαφορετικούς δρόμους.

1675213700519-170867877-ff4c0246-samara.jpg

Μετά τη δημοσιοποίηση του τέλους στη σχέση τους, η Ευγενία Σαμαρά είχε απόλυτη ανάγκη να βρεθεί σε ένα προστατευμένο περιβάλλον μόνο με στενούς φίλους της, κοντά στη φύση, όπου αισθάνεται ήρεμη και ελεύθερη. Στην παρέα της ήταν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο Θανάσης Τότσικας η Μαρία Καβογιάννη, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Μαρία Μπακοδήμου.

samara-8.jpg

Η Ευγενία και ο Γιάννης ήταν ένα ξεχωριστό ζευγάρι. Δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ και εξακολουθούν να εκτιμούν και να σέβονται ο ένας τον άλλον. Ομως οι κύκλοι κλείνουν και οι αναμνήσεις μένουν να θυμίζουν τις όμορφες κοινές στιγμές. Τώρα πια μένουν σε διαφορετικά σπίτια, κρατώντας μόνο τα καλά από τη μακροχρόνια συμβίωσή τους. Μπορεί η Ευγενία να είχε φανταστεί διαφορετικά τη ζωή της όμως δεν επαναπαύεται.

1675213278951-741357675-e856f4eb-samara.jpg

«Στα 35 με φανταζόμουν κάπως πιο σοβαρή. Μάλλον είναι όλο αυτό που κουβαλάμε κοινωνικά, ότι θα είχα οικογένεια και παιδιά», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της. Λίγες ημέρες νωρίτερα κάποιες φήμες την ήθελαν να έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της στο πλευρό του συναδέλφου της Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Το φημολογούμενο ειδύλλιο, όμως, ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved