Τόνια Σωτηροπούλου:  Αποκαλύπτει πώς απέκτησε 10 χιλιάδες followers μέσα σε μόλις τρεις μέρες
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκαλύπτει πώς απέκτησε 10 χιλιάδες followers μέσα σε μόλις τρεις μέρες

Για τους 10 χιλιάδες followers που απέκτησε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό αλλά και για τις ερωτήσεις που την ενοχλούν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Οι συνεντεύξεις αν και κάνω αυτή τη δουλειά από τα 18 μου και είμαι 36 τώρα, ακόμα με κάνουν νιώθω άβολα. Έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τη συμμετοχή μου στην ταινία ’Τζειμς Μπόντ’ γιατί αυτόματα αυτή η ερώτηση ακυρώνει το ’’ταξίδι’’ μου. Με ενοχλεί ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση ‘’πότε θα κάνεις παιδιά’’, γιατί μπαίνω στη θέση γυναικών που μπορεί να μην μπορούν ή να μη θέλουν».

1675180302675-102384910-sotiropoulou-2.jpg

Η ηθοποιός είπε πως της είχε κάνει εντύπωση πως όταν έγινε ο γάμος και ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram, και πήρε 10.000 followers.

1675698525472-207121644-sotiropoulou-1.jpg

«Δηλαδή η σημαντικότητα μου, αυτό που δίνει το ‘’οκ’’ σε κάποιον για να με ακολουθήσει είναι επειδή φοράω ένα νυφικό; Πριν γνωρίσω τον Κωστή είχα αποφασίσει ότι και μόνη μου να ήμουν για πάντα δεν θα με πείραζε. Με τον Κωστή αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε ένα πάρτι τον γάμο μας. Η ζωή περνάει και πρέπει να δημιουργούμε στιγμές, οι γονείς μας μεγαλώνουν και θέλαμε να χαρούν μαζί μας».

«Θεωρώ τραγικό να αγκυλώνεται κάποιος μόνο από την εμφάνιση του»
Στις 4 Μαΐου έρχεται από τη Village η ταινία «Saizon Morte», η οποία είναι ένα ελληνικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Θανάση Τότσικα.
«Οι γονείς μου δεν υπογράμμισαν ποτέ το αν είμαι όμορφη κι αυτό με βοήθησε να μεγαλώσω απενοχοποιημένα. Θεωρώ τραγικό να αγκυλώνεται κάποιος μόνο από την εμφάνιση του αλλά είναι ένας διαρκής αγώνας ιδίως στη δουλεία γιατί όλοι τυποποιούνται».

sotiropoulou-maraveyas-5.jpg

Η ηθοποιός μίλησε και για την σειρά που θα πρωταγωνιστήσει, λέγοντας πως έχει σταθεί πολύ τυχερή όπως στο «Milky Way» που έρχεται τον Οκτώβρη στο MEGA.

«Ο Βασίλης Κεκάτος μου έδωσε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό και εμφανισιακά. Η χειρότερη εμπειρία μου από οντισιόν ήταν για το ‘’Street Dance 2’’. Έβλεπα κορίτσια – λάστιχο γύρω μου κι εγώ είχα ετοιμάσει μια χορογραφία μόνη μου. Όταν τέλειωσα ο σκηνοθέτης μου είπε «αυτό που έκανες ήταν πολύ γενναίο», είπε στην εκπομπή Ελένη.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved