Συριοπούλου – Πατσατζής: Η σπάνια εμφάνιση με το μωρό τους και το αξεσουάρ που μας ξετρέλανε
Showbiz

Συριοπούλου – Πατσατζής: Η σπάνια εμφάνιση με το μωρό τους και το αξεσουάρ που μας ξετρέλανε

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Και μπορεί σπάνια να τους βλέπουμε μαζί όμως κάθε φορά τα κοινά τους στιγμιότυπα είναι απίθανα.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι μαζί με τον γιο του, απαθανατίστηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστείων να κάνουν τη βόλτα και τις αγορές τους.

syriopoulou-(11).jpg

Αυτό βέβαια που μας ξετρέλανε εκτός από τον πιτσιρικά στο καρότσι του ήταν και η απίθανη εμφάνιση της ηθοποιού. Επέλεξε ένα casual outfit και το απογείωσε με ένα απίθανο μαντήλι στα μαλλιά της.

Δες τους στη gallery

«Με τη γέννηση ενός παιδιού ο κόσμος σου και η ζωή σου όπως την ήξερες μέχρι εκείνη τη στιγμή αλλάζουν ριζικά. Από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα μέχρι τα πιο σύνθετα και ουσιαστικά. Οπότε, μαζί με την απόλυτη ευτυχία που φέρνει μαζί του ένα παιδί που έρχεται στον κόσμο, ο πρώτος καιρός είναι ταυτόχρονα μία περίοδος που αναζητάς τις καινούργιες ισορροπίες. Το πρόγραμμά μου είναι τώρα πια αρκετά φορτωμένο. Η μητρότητα είναι από μόνη της ένας ρόλος απαιτητικός, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρέπει να συνδυαστεί με τις απαιτήσεις της δουλειάς μου. Ωστόσο, καταφέρνω να τα συνδυάζω σωστά, δίνοντας όλη μου την ενέργεια, και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη», έχει πει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved