Σπυροπούλου: Η νέα της εικόνα μετά την απώλεια των 30 κιλών εγκυμοσύνης! Η φωτό από το γυμναστήριο!
Showbiz

Σπυροπούλου: Η νέα της εικόνα μετά την απώλεια των 30 κιλών εγκυμοσύνης! Η φωτό από το γυμναστήριο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χρειάστηκε μόλις τέσσερις μήνες για να απαλλαγεί από τα 30 ολόκληρα κιλά που απέκτησε λόγω εγκυμοσύνης και τώρα έχει επιστρέψει ξανά στη σιλουέτα της πριν ζήσει τη χαρά της μητρότητας σε όλα τα στάδια. 

Η όμορφη παρουσιάστρια όλους αυτούς τους μήνες μετά τον τοκετό, εκτός από την αποκλειστική φροντίδα του νεογέννητου γιου της που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της ήθελε να πετύχει έναν σημαντικό, για την ίδια, στόχο.

Είχε πλέον φτάσει 90 κιλά μετά τη γέννα και ήθελε να επιστρέψει στα 60 με τα οποία ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας μέχρι να φτάσει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Χρειάστηκε στοχοπροσήλωση, εγκράτεια και θετική ενέργεια προκειμένου να γίνει... φίλη με τη ζυγαριά της. Η καλή ψυχολογία παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο και η ίδια φρόντισε να την διαθέτει προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

Φυσικά τίποτα δεν θα γινόταν αν η ίδια δεν ακολουθούσε συγκεκριμένη διατροφή με πολύ προσεκτικό μενού καθημερινά προκειμένου να χάνει πόντους και κιλά ενώ βοήθησε πολύ και η καθημερινή γυμναστική που έκανε ώστε να μπορεί να βλέπει τη ζυγαριά της να... ανταποκρίνεται στην απώλεια κιλών.

Και τα κατάφερε μια χαρά αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη νέα της σιλουέτα.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια στο γυμναστήριο με μαύρα αθλητικά ρούχα να παρατηρεί τις τέλειες αναλογίες στις οποίες επανήλθε μετά από αυτόν τον σύντομο αγώνα των τεσσάρων μηνών.
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved