Ανδρέας Καρβέλας: Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας σε σπάνιο στιγμιότυπο με τον 15χρονο γιο τους!
Showbiz

Ανδρέας Καρβέλας: Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας σε σπάνιο στιγμιότυπο με τον 15χρονο γιο τους!

Ένα σπάνιο φωτογραφικό οικογενειακό στιγμιότυπο μοιράστηκε η Αννίτα Πάνια με αφορμή τον εορτασμό των 53ών γενεθλίων της! 

Η παρουσιάστρια μαζί με τον γιο της Ανδρέα, τον πρώην σύζυγό τη Νίκο Καρβέλα, τη σημερινή σύντροφό του και κάποιους φίλους γιόρτασε σε αγαπημένο της στέκι τα γενέθλιά της και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την τόσο όμορφη αλλά συγχρόνως και πολύ σπάνια στιγμή της οικογένειάς της.

Στη φωτογραφία ποζάρει η εορτάζουσα μαζί με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, τον γιο που έχουν αποκτήσει μαζί αλλά και τη σημερινή σύντροφο του Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου η οποία έφερε στον κόσμο το τρίτο του παιδί πριν από μερικούς μήνες. Στο ίδιο στιγμιότυπο διακρίνουμε και τον καλό φίλο της Αννίτας, τον Μπάμπη Στόκα αλλά και αρκετούς ακόμα καλούς της φίλους τους οποίους θεωρεί οικογένεια.

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας έβαλαν τέλος στον γάμο τους μετά από μία 10ετία κοινής πορείας και μάλιστα εκείνη είχε πει για αυτό:

«Το χωρίζω είναι μια φράση πολύ σκληρή και έχει να κάνει με τους ανθρώπους που δεν γουστάρουν ο ένας τον άλλον. Δεν έχω χωρίσει από κανέναν άνθρωπο που συνεχίζω ν’ αγαπιέμαι. Είναι μια λέξη που δεν χρησιμοποιώ. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω δεσμούς με κάποιον άνθρωπο δεν χωρίζω. Δεν θα έκανα άλλον γάμο στη ζωή μου, δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος μου ήταν ένα πάρτι. Είναι ένα event που θέλει να περάσει καλά και οι άνθρωποί του».

Όσο για τον γιο της, η Αννίτα Πάνια είχε παραδεχτεί:

«Έρχεται αυτός στη ζωή μου που είναι η καψούρα, είναι ο άντρας μου, όλη μου η ζωή, η απόλυτη λατρεία δεν θα σταματήσω να μιλάω είπε χαρακτηριστικά. Με τον γιο μου είμαι υπερβόλα. Η μικροβιοφοβία που είχα δεν μου επέτρεπε ούτε να αλλάξω πάνα στο παιδί μου και να κάνω αυτά που έπρεπε να κάνω. Δεν μπορούσα να νταλαβεριστώ με ένα μωρό. Μεγαλώνοντας έχω αποκτήσει μια σχέση με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει σαν τύπος. Μου κάνει πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου για συναναστροφή».

Δείτε το εν λόγω σπάνιο στιγμιότυπο στην εν λόγω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved