Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένει και το αποκάλυψε ο πατέρας της

Gossip-tv Team

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου εγγονού του.

Να σας θυμίσουμε ότι η Φωτεινή είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα και είχε επιβεβαιώσει το ευχάριστο γεγονός.

«Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ότι όμορφο αυτή η ζωή μας φέρει ! ❤️ #newentry #lifeisbeautiful #23weekspregnant #happy #family».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μακαλιάς που είναι καλός φίλος του ζευγαριού, είχε επιβεβαιώσει πρώτος την ευχάριστη είδηση στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα τονίζοντας πως το ζευγάρι διανύει μία όμορφη περίοδο!

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που θα γίνω για δεύτερη φορά παππούς. Η κόρη μου είναι μια χαρά. Είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν έχω προτίμηση στο φύλο του μωρού. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα», είχε δηλώσει ο Θοδωρής Αθερίδης.

foteinh-atheridou-(2).jpg

Ο Θοδωρής Αθερίδης με ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, ανέφερε κατά λάθος το φύλο του μωρού που περιμένει η κόρη του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο και όταν ρωτήθηκε από κάποιον για το αν ο μικρός που απαθανατίζει στο βίντεο είναι εγγονός του, ο ηθοποιός τονίζει πως έρχεται και το δεύτερο…

Και έτσι αποκάλυψε πως η Φωτεινή Αθερίδου περιμένει πάλι αγοράκι.

foteinh-atheridou-(3).jpg

«Εγγονός μου είναι και έρχεται και ο δεύτερος τώρα», λέει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης και δείτε το βίντεο παραπάνω από την εκπομπή, Breakfast @ Star!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved