Χρήστος Λούλης: Το άγνωστο γράμμα στη Ζέτα Μακρυπούλια και η συμφιλίωσή τους
Showbiz

Χρήστος Λούλης: Το άγνωστο γράμμα στη Ζέτα Μακρυπούλια και η συμφιλίωσή τους

Μαζί στη σκηνή Χρήστος Λούλης και Ζέτα Μακρυπούλια στο έργο «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», στη νέα παράσταση του Νίκου Καραθάνου στο Εθνικό Θέατρο.

Ο Χρήστος Λούλης μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε το γράμμα που είχε αφήσει στο καμαρίνι της Ζέτα Μακρυπούλια μετά τις δηλώσεις του για εκείνη που είχαν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα τους ενώ είχαν προκαλέσει και αντιδράσεις.

2841_EMILI_KOLIANDRI_XRISTOS_LOYLIS_25102022.jpg

«Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός το 2011.

Έκτοτε πολλές φορές ο Χρήστος Λούλης μιλώντας σε συνεντεύξεις του είχε πει πως είχε μετανιώσει για αυτή τη δήλωση. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα ο Χρήστος Λούλης μίλησε για τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν ένιωσε την ανάγκη να της γράψει ένα γράμμα

7080_ZETA_MAKRIPOYLIA_2622023.jpg

«Αυτό που είπα όταν συμφώνησα και όταν μου είπε και ο Νίκος ότι θα είναι και η Ζέτα, είπα είναι τέλειο. Από τότε με τις δηλώσεις δεν είχαμε βρεθεί με τη Ζέτα, πρώτη φορά στην πρόβα τώρα. Πήγα στην πρώτη συνάντηση με σκοπό να την πιάσω και να της πω όλα αυτά τα πράγματα. Τότε που είχε γίνει όλο αυτό, είχα γράψει ένα γράμμα και πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα. Πρώτη φορά το λέω. Της εξηγούσα τι ακριβώς εννοούσα. Γράμμα σε φάκελο ήταν και το άφησα στο θέατρο. Είχα, λοιπόν, την πρόθεση στην πρώτη συνάντηση να την πιάσω να της πω… Ήρθε, όμως, εκείνη να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω, εσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη; Και μου λέει ναι, γιατί μου είχες δώσει αυτό το γράμμα κι εγώ δεν σου απάντησα.

5769_LOYLIS_IRO_MPEZOY_MIXALIS_IKONOMOY_10092022.jpg

Εν πάση περιπτώσει, μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα, την έχω κατασυμπαθήσει, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο, είμαι πολύ χαρούμενος που την γνώρισα, κάνουμε πολύ πλάκα μεταξύ μας. Θεωρώ ότι έχει πολύ χιούμορ.
Για το δικό μου γούστο είναι καλή ηθοποιός, αλλά θα βάλω μια υποσημείωση. Είναι πολύ υποκειμενικό το αν είναι κάποιος καλό ηθοποιός ή όχι. Αυτό όμως που είναι αντικειμενικό με την Ζέτα και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι το πόσο επαγγελματίας είναι και το πόσο σκυλί μαύρο είναι», κατέληξε ο Χρήστος Λούλης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved