Κατερίνα Γαβαλά: Αγνώριστη σήμερα η τελευταία  σύζυγος του Γιάνγκου Δράκου στη Λάμψη
Showbiz

Κατερίνα Γαβαλά: Αγνώριστη σήμερα η τελευταία σύζυγος του Γιάνγκου Δράκου στη Λάμψη

Το κοινό την γνώρισε και την αγάπησε πολύ μέσα από τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη». Ήταν μάλιστα η τελευταία σύζυγος του πρωταγωνιστή της σειράς «Γιάγκου Δράκου». Και μιλάμε για την ηθοποιό Κατερίνα Γαβαλά.

Στις αρχές του 2000 κι ενώ ακόμη σπούδαζε υποκριτική, πέρασε από ένα κάστινγκ αναζήτησης ηθοποιών για τις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου στον ANT1.

gavala-(11).jpg

Τελικά πήρε το ρόλο της Κατερίνας Βεΐκου Χρυσολωρά στο πρωταγωνιστικό καστ της καθημερινής σειράς Καλημέρα Ζωή. Παρέμεινε στη σειρά για τρεις σεζόν μέχρι και το 2003, όταν ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς αποφάσισε να τοποθετήσει τον χαρακτήρα που αυτή υποδυόταν και στην άλλη καθημερινή του σειρά, τη Λάμψη. Έτσι ήταν μέρος του καστ της σειράς κατά τον 13ο και 14ο κύκλο επεισοδίων της τις σεζόν 2003-2005, παραμένοντας μέχρι την οριστική ολοκλήρωσή της.

Τη σεζόν 2006-2007 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά Έρωτας στον ANT1, ενώ την ίδια περίοδο εμφανίστηκε και στις σειρές 10η εντολή και Πενήντα Πενήντα. Το 2008 έκανε μια έκτακτη εμφάνιση στη μαύρη κωμωδία Μαύρα Μεσάνυχτα σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου.

gavala-(13).jpg

Η Κατερίνα Γαβαλά πριν από 14 χρόνια έγινε μανούλα και απέκτησε ένα αγοράκι μαζί με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Δημήτρη Δρακόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε στη σειρά «Λάμψη», όπου -μεταξύ άλλων- υποδύθηκε τον Αλέξη Δράκο. Το ζευγάρι μετά από μερικά χρόνια επέλεξε δρόμους χωριστούς, με την αγάπη για τον γιο του να δένει τους δυο τους πάντα.

Σήμερα η Κατερίνα Γαβαλά πλέον εργάζεται ως δασκάλα-εμψυχώτρια στα δημιουργικά εργαστήρια εφήβων του Εθνικού Θεάτρου. Παράλληλα και ως νηπιαγωγός συνεργάζεται με σχολεία, διδάσκει θεατρικό παιχνίδι, θεατρική αγωγή και σκηνοθετεί παιδικές παραστάσεις.

gavala-(9).jpg

Και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε όμως η Κατερίνα παραμένει γοητευτική με τα καταπράσινα μάτια της να μαγνητίζουν ακόμη!

Δες πώς είναι σήμερα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved