Κάρλα Μπρούνι: Περήφανη μητέρα! Ο 21χρονος κούκλος γιος της αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο
Showbiz

Κάρλα Μπρούνι: Περήφανη μητέρα! Ο 21χρονος κούκλος γιος της αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο

Aπό το πανεπιστήμιο του Columbia της Νέας Υόρκης αποφοίτησε ο 21χρονος γιος της Κάρλα Μπρούνι. 

Το πανέμορφο μοντέλο που άφησε το δικό της στίγμα τη δεκαετία των 90s και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, έχει αποκτήσει τον γιο της Ορελιέν από τον δεσμό της με τον φιλόσοφο Ραφαέλ Εντχόβεν.

bruni-(8).jpg

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία ο 21χρονος έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά της μητέρας του και κυρίως το γοητευτικό της βλέμμα. «Περήφανη μητέρα» σημείωσε η Κάρλα Μπρούνι στη λεζάντα του ποστ για τον γοητευτικό γιο της.

Δες τον στη gallery

Όσο για την ίδια και πώς στα 50 της διατηρεί την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της;
Το 50χρονο πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια, μιλώντας στην ιστοσελίδα Into the Gloss, αποκάλυψε πως πριν από κάθε σημαντικό event δίνει έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας της και όχι στο μακιγιάζ.

bruni-(9).jpg

«Κάνω μια μάσκα αποτοξίνωσης και μετά μια μάσκα από άργιλο, ίσως κι ένα ατμόλουτρο» αποκάλυψε η Κάρλα Μπρούνι και συνέχισε: «Έχω ευαίσθητο δέρμα, επομένως αυτό που μου αρέσει είναι το μασάζ προσώπου. Χαρίζει πραγματική λάμψη, διώχνει τα πρηξίματα και την ξηρότητα και τροφοδοτεί το δέρμα με οξυγόνο. Η προσωπική μου μασέζ ζει στο Παρίσι».
Οπως εξήγησε, της παίρνει μόλις μισή ώρα για να βαφτεί και να χτενιστεί πριν βγει στη σκηνή, επιλέγοντας ελάχιστο make up και ισιώνοντας απλά τις άκρες των μαλλιών της με σίδερο. Τέλος, για να χαλαρώσει έπειτα από κάθε κουραστική εμφάνισή της στη σκηνή χρειάζεται ένα ζεστό μπάνιο με αιθέρια έλαια λεβάντας και άρνικα, και μια μπίρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved