Νίκος Πορτοκάλογλου: Σπάνια έξοδος με τον γιο του! Δες τους μαζί να απολαμβάνουν τον καφέ τους
Showbiz

Νίκος Πορτοκάλογλου: Σπάνια έξοδος με τον γιο του! Δες τους μαζί να απολαμβάνουν τον καφέ τους

Μπορεί κάθε Τετάρτη ο Νίκος Πορτοκάλογλου να ανοίγει το «Μουσικό κουτί» του, ωστόσο όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν περνά χρόνο με τον γιο του.

Ο φωτογραφικός φακός πρόσφατα «τσάκωσε» τον τραγουδοποιό και παρουσιαστή παρέα με τον γιο του να απολαμβάνουν βόλτα, ψώνια και καφέ σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

portokaloglou-(2).jpg

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες μπαμπάς και γιος πέρασαν όμορφες στιγμές με τους δυο τους να απολαμβάνουν κουβεντούλα και καφέ.

Δες τους μαζί στη gallery

Η Μαρίνα Κατσιώτη με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Θάλεια και το Λευτέρη, είναι η μούσα του και η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του και στα δύσκολα και στις μεγάλες επιτυχίες. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη του:

«Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι.
Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συμπληρώνουμε γύρω στα 35 χρόνια γάμου. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved