Ιωάννα Τούνη: Έτσι χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης! Το ιδιαίτερο μεσημεριανό της γεύμα!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Έτσι χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης! Το ιδιαίτερο μεσημεριανό της γεύμα!

Σούπερ μαμά η Ιωάννα Τούνη και έχει καταφέρει μέσα σε ένα 24ωρο να τα χωρέσει όλα ακόμη κι αν αναγκάζεται να τρώει το της γεύμα μέσα στο αυτοκίνητο.

Αυτό τουλάχιστον μας έδειξε πρόσφατα μέσα από τα stories της. Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκε εικόνα μέσα από το αυτοκίνητό της, τη στιγμή που απολαμβάνει το γεύμα της.

1681753862835-401802834-touni-(2).jpg

Φυσικά όχι εν κινήσει αλλά σταματημένη και με ασφάλεια. Όσο για το τι περιλαμβάνει το γεύμα της; Πλούσιο σε βιταμίνες για να την κρατήσει μέχρι στο μεσημεριανό της και καθόλου λιπαρό. Αυγά, αβοκάντο, ντοματίνια και ρεβύθια και η Ιωάννα κρατιέται έτσι πάντα σε φόρμα.

Δες το βίντεο

Η Ιωάννα πριν από περίπου τρεις μήνες μας αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

touni-(1).jpg

«Έχει περίπου 12 μέρες που έχω γεννήσει. Ήμουν 62 κιλά πριν. Έφτασα τα 78 -79 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα είμαι στα 70 κιλά Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να κάνω διατροφή γιατί δεν έχω προλάβει. Θα ξεκινήσω όμως. Αυτό που έχω προλάβει και κάνω είναι να βάζω φουλ κρέμες και προσπαθούμε μέχρι το μεσημέρι να ξαναγίνει η μέση αυτή μεσούλα. Εντάξει, σε καλό δρόμο είμαστε, αλλά έχουμε…», είχε πει. Φυσικά από τότε έχουν αλλάξει πολλά καθώς και διατροφή έχει ξεκινήσει αλλά και γυμναστική.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved