Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα πράγματα για μένα. Έχουν πει ότι έπαιρνα ναρκωτικά»
Showbiz

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα πράγματα για μένα. Έχουν πει ότι έπαιρνα ναρκωτικά»

O Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα για την καριέρα του εδώ και 25 χρόνια, για όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνον αλλά και για τον γιο του που είναι η μεγάλη του αγάπη. 

«Έφαγα πολύ πίστα για να μπορέσω να βγάλω κι εγώ μια δική μου δουλειά. Μεγάλος δάσκαλος για μένα ήταν ο Νίκος Ζιώγαλας. Είμαι 50 χρονών και νιώθω τέλεια», παραδέχτηκε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς και συνέχισε:

«Έχουν γίνει πολλά ακραία σε live μου. Δε μπορώ να τα πω… Παλιά δε θα δεχόμουν να συνεργαστώ με κάποιον λαϊκό τραγουδιστή ακόμη κι αν είχα μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Τώρα, μπορεί να έλεγα ναι. Έχει γίνει ένας τέτοιος αχταρμάς στην ελληνική μουσική βιομηχανία που δεν αξίζει να χαλάς τη ζαχαρένια σου. Επίσης, στις μεγάλες πίστες υπάρχουν και άνθρωποι που είναι πάρα πολύ καλοί. Με τον Νίκο Βέρτη για παράδειγμα, θα πήγαινα».

Σε ό,τι αφορά τη ζωή του και την κάθε μέρα που περνά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποκάλυψε «Η καθημερινότητά μου είναι υπέροχη. Ξυπνάω στις 6.30 το πρωί, κάθομαι στα μηχανήματά μου, δουλεύω. Αν έχω και τον μικρό μαζί, περιμένω να ξυπνήσει, να πάμε τις βόλτες μας, να πάμε για μπάνιο χειμώνα – καλοκαίρι. Προσαρμόστηκα εύκολα στο να μην έχω κάθε μέρα τον γιο μου. Δούλεψα πάρα πάρα πολύ και ξεκουράστηκα αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν κι εγώ έναν χρόνο πιο δικό μου».

Πάντως, ο γνωστός μουσικός δεν δείχνει να επιζητά τη δημιουργία μίας νέας οικογένειας καθώς όπως λέει: «Ούτε καν περνάει από το μυαλό μου να κάνω άλλο παιδί. Εκτός, αν βρω νύφη με βάρκα. Αυτό θα το συζητήσω σοβαρά ή αν έχει μαγαζί με δολώματα» απάντησε με χιούμορ σχετικά με το αν θα έκανε ακόμη ένα παιδί».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επίσης τόνισε: «Έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα πράγματα για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν πει ότι έπαιρνα ναρκωτικά, ότι είμαι ομοφυλόφιλος, πάρα πολλά. Δεν έμπαινα στη διαδικασία να αποκαταστήσω την αλήθεια. Γέλαγα».

Δείτε τι άλλο είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στο παρακάτω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved