Σπάνιο βίντεο: Όταν η Ζωή Λάσκαρη στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του 1959
Showbiz

Σπάνιο βίντεο: Όταν η Ζωή Λάσκαρη στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του 1959

Ήταν μία από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και ο τίτλος του sex symbol την ακολούθησε για πολλά χρόνια.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή έκανε αισθητή την παρουσία της και αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό. Η Ζωή Λάσκαρη, εκτός από μεγάλη σταρ του σινεμά, υπήρξε αναμφίβολα και μία από τις εντυπωσιακές γυναίκες, με μοναδική ομορφιά και απαράμιλλο στυλ. Άφησε το στίγμα της στη «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου την δεκαετία του εξήντα και το ταξίδι της στη Μεγάλη οθόνη ξεκίνησε έχοντας πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

laskari.jpg

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς σε ηλικία 15 ετών ως Ζωή Κουρούκλη. Η επιθυμία της να λάβει μέρος στα καλλιστεία ήταν τόσο μεγάλη που αναγκάστηκε, το 1959, να δηλώσει ότι είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη για να της το επιτρέψουν.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα σπάνιο βίντεο από τη βραδιά εκείνη των καλλιστείων του 1959 το οποίο είχε μοιραστεί μέσα από το Instagram, ο φωτογράφος των διασήμων, Κλεισθένης.

Στην λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει:
"Η Ζωή Λάσκαρη σε ένα σπάνιο βίντεο των καλλιστείων στις 20 Ιουνίου 1959 στα Αστέρια της Γλυφάδας. Με παρουσιαστές τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Χριστίνα Σύλβα. Με το πραγματικό της όνομα Ζωή Κουρούκλη πήρε μέρος στα καλλιστεία σε ηλικία μόλις 15 ετών", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/ChaGe6mIh6g

Η Λάσκαρη ένα μήνα μετά τη νίκη της βρέθηκε στο Λονγκ Μπιτς στην Καλιφόρνια για τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος, στον οποίο δεν κέρδισε κάποιο τίτλο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved