Νίκος Μουτσινάς: Τώρα τα βάζει και με τους αρχισυντάκτες άλλων εκπομπών – Το λογύδριο περί σεβασμού!
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: Τώρα τα βάζει και με τους αρχισυντάκτες άλλων εκπομπών – Το λογύδριο περί σεβασμού!

Να που για ακόμα μία εβδομάδα -γιατί βδομάδα με τη βδομάδα το πάει για να είναι στην επικαιρότητα- οι πρωινές εκπομπές ασχολήθηκαν με κάποιο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά.

«Έχω ζητήσει από όλες τις εκπομπές να μη στέλνουν κάμερες έξω από την εκπομπή γιατί δεν θέλουμε να μιλήσουμε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής προβάλλοντας στην εκπομπή του χθες, αποσπάσματα από τον σχολιασμό άλλων εκπομπών -κυρίως πρωινών- της ατάκας του αυτής. Και μιας ακόμα -ατάκας του γιατί είναι ατακαδόρος ο Νικόλας- που μάλλον προκάλεσε τον ντόρο που επιζητούσε: «Είναι οι καημένοι οι άνθρωποι, οι δημοσιογράφοι έξω. Καημένοι είναι, δε φταίνε. Ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στο δρομάκι»

Τα λόγια του σχολιάστηκαν και στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star με την Ελένη Χατζίδου να σημειώνει ότι τελευταία ο Μουτσινάς δείχνει να έχει ένα πιο έντονο ύφος. «Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Έχει λίγα νευράκια παραπάνω ο Νίκος Μουτσινάς; Υπάρχουν ερωτήματα για το τι θα κάνει μετά (σ.σ. τηλεοπτικά) αλλά και αυτός ρίχνει τις μπηχτούλες στην εκπομπή. Οπότε δίνει τροφή και οι δημοσιογράφοι παίρνουν την αφορμή και κάνουν ερωτήσεις. Δηλαδή, δεν γίνεται αυτό που λέει. Επίσης, έχει κάνει εκπομπές, πρωινές, ψυχαγωγικές, έχει στείλει και αυτός δημοσιογράφους να πολιορκήσουν ανθρώπους. Την ξέρει τη δουλειά. Μου κάνει εντύπωση» σχολίασε πολύ εύστοχα η Ελένη Χατζίδου για να πάρει την εξής απάντηση από τον Νίκο Μουτσινά:

«Έχει αλλάξει κάτι στην εκπομπή των παιδιών; Αρχισυντάκτης; Οκ, εντάξει. Γιατί θυμάμαι ότι τα παιδιά ήταν πολύ γλυκά… Πάντως, δε μίλησα για τους δημοσιογράφους. Είμαι πολύ προσεκτικός με τους δημοσιογράφους, με το “καημένους” που το είπατε και το εξηγήσατε αλλά το είχα ήδη εξηγήσει. Μίλησα για το ότι πρέπει να σεβόμαστε κάποιον όταν ζητάει κάτι. Είναι τόσο απλό. Υπάρχουν άνθρωποι στη showbiz που θέλουν πάρα πολύ την κάμερα, θέλουν να τους ψάξεις, να τους βρεις και να μιλήσουν. Το γουστάρουν, χαλάλι τους. Όταν ο άλλος σου λέει δε θέλω όμως, δε χρειάζεται να γίνει αυτή η υπερανάλυση. Μη σας κάνει εντύπωση. Χορτασμένοι είμαστε. Πόσες κάμερες έχω; Έξι; Λένε ότι αφήνω υπονοούμενα. Αφήνω υπονοούμενα ναι, την ίδια στιγμή όμως λέω ‘’να μη στείλετε κάμερα’’. Μην ακούτε μόνο το μισό».

Και μισό και ολόκληρο να το ακούσουμε, όμως, Νίκο Μουτσινά, η ουσία είναι αλλού. Στο ότι κανείς δεν σε έχρισε master της ελληνικής τηλεόρασης για να υποδεικνύεις στους αρχισυντάκτες των άλλων εκπομπών πώς να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Η δημοσιογραφία απαιτεί ρεπορτάζ και ειδικά όταν πρόκειται για το τηλεοπτικό, η πλέον αξιόπιστη πηγή για να βγάλεις είδηση είναι να την ακούσεις από τα χείλη του άμεσα ενδιαφερόμενου. Οι «καημένοι» δημοσιογράφοι κάνουν απλώς τη δουλειά τους, με τον μόνιμο κίνδυνο να βρεθούν προ εκπλήξεως σε απρεπείς ή -στην καλύτερη περίπτωση- αγενείς συμπεριφορές ανθρώπων της τηλεόρασης που ενώ ξέρουν πώς είναι αυτή η δουλειά δεν σέβονται τον κόπο του άλλου και δεν ανοίγουν καν το τζάμι του αυτοκινήτου για να πουν «ευχαριστώ παιδιά αλλά δεν θα μιλήσω για τίποτα» παρά προσπερνάνε αδιαφορώντας για τους «καημένους». Και κάτι ακόμη! Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεται…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved