Στέλλα Γκάλη: Η κόρη του Νίκου Γκάλη μεγάλωσε και διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα cheerleading
Showbiz

Στέλλα Γκάλη: Η κόρη του Νίκου Γκάλη μεγάλωσε και διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα cheerleading

Ο Νίκος Γκάλης έχει μια πανέμορφη και πολυτάλαντη κόρη, την Στέλλα Γκάλη που είναι cheerleader με διακρίσεις πλέον!

Την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα cheerleading στο Ορλάντο των ΗΠΑ κατέκτησε η ελληνική αποστολή. Ανάμεσά τους είναι και η Στέλλα Γκάλη, κόρη του θρυλικού Έλληνα μπασκετμπολίστα, Νίκου Γκάλη και της Έλενας Παναγιώτου.

Η 17χρονη κοπέλα ασχολείται εδώ και κάποια χρόνια με το cheerleading και το αγαπά πολύ και όπως δήλωσε στις κάμερες την ώρα της άφιξής της στην χώρα μας είναι πολύ χαρούμενη και περήφανη για τη θέση αυτή που η ομάδα της κατάφερε να κερδίσει.

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας. Τα αισθήματα αυτή τη στιγμή είναι αμέτρητα, ειδικά τώρα που φτάσαμε μετά από όλη αυτή την κούραση και όλα αυτά που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποί μας, είναι απλά απίστευτα», ανέφερε η Στέλλα Γκάλη για τη νίκη της εθνικής ομάδας.

Η Στέλλα Γκάλη έχει πλούσια, καστανά μαλλιά με μάτια που θυμίζουν πολύ αυτά του πατέρα της. Και ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης είχε μάλιστα δηλώσει, σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει πως η κόρη του τού μοιάζει εκτός από την εμφάμνιση και στη συμπεριφορά, υπογραμμίζοντας πως είναι ήρεμη και cool. Στην ίδια συνέντευξη, ο Νίκος Γκάλης δήλωνε πως η 17χρονη τον πειράζει συχνά λέγοντάς του ότι εκείνη θα κάνει μεγαλύτερες επιτυχίες από εκείνον.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved