Μαρί Σαντάλ: Η σπάνια εικόνα με τις δύο αδελφές της - Τα απόλυτα it-girls των ‘90 είναι σαν τρίδυμες
Showbiz

Μαρί Σαντάλ: Η σπάνια εικόνα με τις δύο αδελφές της - Τα απόλυτα it-girls των ‘90 είναι σαν τρίδυμες

Μία σπάνια εικόνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρί Σαντάλ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην εν λόγω εικόνα τη βλέπουμε με τις δύο αδελφές της, Πία και Αλεξάνδρα. Οι τρεις αδερφές που μοιάζουν όπως θα δείτε σα να είναι τρίδυμες, θεωρούνταν τα απόλυτα it-girls των ‘90 κι έκαναν παρέα με σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής.

https://www.instagram.com/p/BgFgRrqgycN

Η Πία που είναι και η μεγαλύτερη των αδελφών Μίλερ είναι δημιουργός ντοκιμαντέρ ενώ έχει συνεργαστεί με beauty και fashion brands. Παντρεύτηκε το 1992 τον Κρίστοφερ Γκάτι, εγγονό του δισεκατομμυριούχου Τζον Πολ και ιδιοκτήτη της Getty Oil, στο Μπαλί. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2006 και απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Η Αλεξάνδρα Μίλερ είναι η μικρότερη των τριών αδελφών. Το 1995 παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Alexander von Furstenburg, γιο της Diane, αλλά χώρισαν το 2002. Το 2015 παντρεύτηκε τον designer Dax Miller, με τον οποίο τυχαία έχουν το ίδιο επίθετο.

mari2.jpg

Από την άλλη η Μαρί Σαντάλ γνώρισε τον σύζυγό της Παύλο μέσω blind date και παντρεύτηκαν έξι μήνες μετά. Έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, τη Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Δείτε τη Μαρί Σαντάλ με τις αδερφές της:

https://www.instagram.com/p/CrV264DuR4w


Από τα αριστερά: Η Πία, η Αλεξάνδρα και η Μαρί Σαντάλ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved