Βάσω Λασκαράκη-Λευτέρης Σουλτάτος: H επέτειος, η αδημοσίευτη εικόνα από το γάμο και τα λόγια αγάπης
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη-Λευτέρης Σουλτάτος: H επέτειος, η αδημοσίευτη εικόνα από το γάμο και τα λόγια αγάπης

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019 και από τότε η καθημερινότητα τους είναι μία γιορτή.

Οι δυο τους είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονός πως το πρόγραμμα τους είναι φορτωμένο, πάντα θα βρουν χρόνο για να περάσουν μερικές ευτυχισμένες στιγμές μαζί.



Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζουν την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Το μυστήριο είχε γίνει στην πανέμορφη Κρήτη και μάλιστα σε πολύ στενό κύκλο.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χαρίζοντας μας μια αδημοσίευτη εικόνα.

Η ίδια ανέβασε μία υπέροχη εικόνα από το γάμο της της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και του ευχήθηκε δημόσια.

«29/04/2019. [wedding day] Τρελοί κι αλλοπαρμένοι. @lefteris.soultatos χρόνια μας πολλά αγάπη μου», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της στην παρακάτω Gallery:

Μιλώντας σε συνέντευξη που έδωσε στο ΟΚ! η Βάσω Λασκαράκη είπε για τον Λευτέρη Σουλτάτο:«Είμαι πιο χαλαρή και λειτουργώ πιο αυθόρμητα. Ο Λευτέρης είναι πολύ της παρέας, του έξω, του αρέσει να συναναστρέφεται με κόσμο, να έχει καλεσμένους στο σπίτι. Αν του πεις "θα έρθουν σε λίγο δέκα άτομα", θα σηκωθεί, θα οργανώσει, θα μαγειρέψει. Μου έχει μάθει να μη βαριέμαι, να μη σέρνομαι. Αυτό είναι ζωή. Επίσης, με έχει κάνει πιο ανοιχτή, να μην έχω δεύτερες σκέψεις».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved