Ο Παράδεισος των Κυριών: Πρωταγωνιστής της σειράς ξανά ερωτευμένος!
Showbiz

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πρωταγωνιστής της σειράς ξανά ερωτευμένος!

Πρωταγωνιστής της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών, παρ' όλο που θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, βλέπει σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας η νέα του σχέση. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Βασιλώττο ο οποίος εδώ και λίγο καιρό, σύμφωνα με τη Real είναι ερωτευμένος με ένα ξανθό κορίτσι, πολύ όμορφο και πολύ εντυπωσιακό.

Πρόκειται για την εντυπωσιακή και μάλλον χαμηλών τόνων Βέρα Νόνη η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα σπουδάζει στο τμήμα επιστημών και προσχολικής εκπαίδευσης. Λατρεύει τα ταξίδια αλλά είναι και εκείνη low profile σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.

Γι' αυτό και δεν έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον ηθοποιό ο οποίος ως γνωστόν είναι και πολύ καλός μουσικός.

Το ζευγάρι κρατάει τη σχέση του μακριά από κάμερες και φωτογράφους όμως φαίνεται πως τούς πρόδωσε ένα όμορφο φωτογραφικό ενσταντανέ που ανέβασε ο ηθοποιός.

Πάντως, είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Βασιλώττος μοιράζεται κάτι για την προσωπική του ζωή μιας και το μόνο που είχε πει στο παρελθόν ήταν ότι είχε παραδεχτεί παλιά τη σχέση του με τη Βίνα Σέργη, αδερφή της Βίλλυς που είχαμε γνωρίσει στο MasterChef 5.

Δείτε παρακάτω το μοναδικό φωτογραφικό ενσταντανέ του ζευγαριού αλλά και φωτό της όμορφης Βέρας που έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved