Χριστίνα Μηλιού: Όλες οι λεπτομέρειες για τα εντυπωσιακά ρούχα της on stage
Showbiz

Χριστίνα Μηλιού: Όλες οι λεπτομέρειες για τα εντυπωσιακά ρούχα της on stage

Η Χριστίνα Μηλιού, πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής με τον Νικηφόρου , τον Νίνο, και την Ματίνα Ζάρα.

Η Χριστίνα Μηλιού θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες τραγουδίστριες και το απέδειξε για άλλη μια φορά το βράδυ της πρεμιέρας της στο ROMEO.

H εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε συνεργασία με τον στενό συνεργάτης της Παναγιώτη Τσατσάκης επέλεξαν δυο ρούχα που μαγνήτισαν τα βλέμματα και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

7cbc5e41-dccc-414f-bba5-5b39bff351fe.jpg

Για το πρώτο πρόγραμμα, επέλεξαν ένα Custom made Jumpsuit by Eirini Makkou Κεντημένη ολόσωμη φόρμα από φούξια χάντρα στολισμένη με κρύσταλλο περτσιόζα.

Στο δεύτερο πρόγραμμα, η Χριστίνα Μηλιού έκανε μια άκρως sexy εμφάνιση με Iconic black custom 90’s set by Efi Papaioannou , το οποίο αποτελείτε από μπραλετ κεντημένο στο χέρι με Swarovski πέτρες , ψηλομεσο μαύρο παντελόνι με κοψίματα και κέντημα στο πλάι.

ioa_1046.jpeg

Το styling της ολοκληρώθηκε απο το Beauty Team που αποτελείται από τον Τάσο Barsegian στην επιμέλεια των μαλλιών, το μακιγιάζ ανέλαβε ο makeup artist DeyanDimov.

Η μοναδική Χριστίνα Μηλιού εντυπωσίασε τόσο με τις φωνητικές τις ικανότητες όσο και με την εκρηκτική της σκηνική της παρουσία. Ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες ξεσηκώνοντας τους θαμώνες, αλλά και την πρόσφατη επιτυχία της «Αυτά Εκεί Που Ξέρεις», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved