Η γη της Ελιάς: Πλησιάζει το τέλος για τη Μυρτάλη! Ο Αλέξης σηκώνει χέρι πάνω της για πρώτη φορά
Showbiz

Η γη της Ελιάς: Πλησιάζει το τέλος για τη Μυρτάλη! Ο Αλέξης σηκώνει χέρι πάνω της για πρώτη φορά

Η γη της Ελιάς: Η ηρωίδα «πέφτει στα χέρια του» και συνειδητοποιείότι κινδυνεύειη ζωή της...

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/05· Τα νέα για τον δότη ταξιδεύουν γρήγορα και όλοι πλέον γνωρίζουν την ταυτότητά του, εκτός από τον Λυκούργο. Ο Δημοσθένης βάζει δύο άνδρες να παρακολουθούν τον Ορέστη, υποπτευόμενος πως λέει ψέματα. Η Ασπασία νιώθει τύψεις για τον χωρισμό του Στάθη με την Ιουλία και ξεκινά «εκστρατεία» για να τους τα ξαναφτιάξει. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης μαθαίνει για το σπίτι που νοικιάζει η Θεοδώρα και δείχνει ενδιαφέρον, καθώς δεν έχει πού να μείνει. Η Αρετή μαθαίνει πως ο Στάθης χώρισε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του. Μεγάλη ένταση επικρατεί στο Σούνιο, καθώς π Μαρία συμπεριφέρεται περίεργα και η Αθηνά δείχνει να ενοχλείται. Η Ιουλία λέει στη Μαρίνα ότι έχει απογοητευτεί από τον Στάθη και θέλει να χωρίσουν οριστικά. Το χειρουργείο του Λυκούργου τελειώνει ύστερα από πολλές ώρες...

ioulia-stathis.jpg

ΠΕΜΠΤΗ 04/05· Ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν τον Στάθη να αναθεωρήσει τον χωρισμό του με την Ιουλία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Έπειτα από συνεννόηση με τη Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας. Ο Ισίδωρος αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω. Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της με τον Κουράκο. Ο Ορέστης ξεκινά για την Αθήνα, με τους ανθρώπους του Δημοσθένη να τον παρακολουθούν συνεχώς. Όταν τους αντιλαμβάνεται, προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά στριμώχνεται σε παγίδα θανάτου.

ntanos.jpg

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/05· Ο Ορέστης καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε στον Κουράκο, ο οποίος δεσμεύεται να το ερευνήσει. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, καταριέται που η απόπειρα απέτυχε και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον Ορέστη. Η Ισμήνη νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στον δότη... Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για το μωρό που έρχεται, ενώ η μικρή Αγγελική δεν χάνει ευκαιρία να γκρινιάξει. Η Μυρτάλη εξοργίζει τον Αλέξη με τη συμπεριφορά της κι εκείνος, για πρώτη φορά, σηκώνει χέρι πάνω της. Η Μυρτάλη, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία. Η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει την παρουσία της Θεοδώρας στο σπίτι της και νιώθει όμορφα που έχει κάποιον να φροντίζει. Ο Λυκούργος έχει πλέον αναρρώσει και επιστρέφει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι του δότη.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved