IQ 160: Πάει για δεύτερη σεζόν η σειρά του Star; Τι αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη;
Showbiz

IQ 160: Πάει για δεύτερη σεζόν η σειρά του Star; Τι αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη;

  IQ 160: Θα συνεχίσει να υποδύεται την αεικίνητη Πηνελόπη και την ερχόμενη σεζόν η Σμαράγδα Καρύδη

Σε συνέντευξή της στο MEGA, η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά του STAR τονίζοντας: «Είναι ωραίος τύπος, τη συμπαθώ, αλλά είναι πολύ δύσκολη για τον εαυτό της και για τους άλλους. Βλέπεις έναν άνθρωπο με τέτοια ευφυΐα να μην έχει σταθερή δουλειά, να μην έχει καταφέρει να έχει μία σταθερή σχέση στη ζωή του, τρέχει και ταλαιπωρείται με τρία παιδιά, είναι πολύ ανώριμη.

IQ 160 FINAL LOGO

Είδα πρώτα τα ξένα επεισόδια, πάρα πολύ μου άρεσε. Είδα τον εαυτό μου, ένιωσα ότι μου ταιριάζει, ότι μπορώ να το κάνω και είναι από αυτά που λες αμέσως “ναι”. Έχω να παίξω σε σειρά από την “Εθνική Ελλάδος”, η οποία σταμάτησε το 2015, έκανα τηλεπαιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια. Μου αρέσει που γύρισα, είναι ωραίο και διασκεδάζω να πηγαίνω στο γύρισμα και να κάνω τις σκηνές. [...]

IQ-160-(2).jpg

Ότι κάναμε ωραία δουλειά το καταλαβαίναμε, το καταλαβαίνεις αυτό και από τους συνεργάτες σου, το πόσο καλοί παραγωγοί είναι, πόσες μέρες είχαμε να φροντίσουμε το επεισόδιο, δεν είναι εύκολη δουλειά. Για τα νούμερα δεν μπορείς να ξέρεις, είναι ανάλογα και με το τι έχει απέναντι. To Star δεν έχει και παράδοση στα σίριαλ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, έχει ίντριγκα και μυστήριο που το χρειαζόμαστε». Όσο για το μέλλον της ηρωίδας της, η ίδια αποκάλυψε: «Το τέλος της σειράς δεν θα ολοκληρωθεί φέτος γιατί θα συνεχίσει και του χρόνου. Αργεί το τέλος, έχει ψωμάκι. Πέρα από τις υποθέσεις, τρέχει και το δικό τους, το προσωπικό, αλλά και των υπολοίπων. Σήμερα που βγαίνει καινούργιο επεισόδιο, η ηρωίδα οδηγεί τον άλλο ήρωα έξω από τα νερά του. Τον τραβάει και τον έχει παρασύρει σε κάτι που αυτός δεν θα έκανε».

Πηγή: Τύπος TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved