Σάντυ Χατζηωιωάννου: Οι δυνατές φιλίες στον Σασμό, η οικογένειά της & όσα ψάχνει στον σύντροφό της
Showbiz

Σάντυ Χατζηωιωάννου: Οι δυνατές φιλίες στον Σασμό, η οικογένειά της & όσα ψάχνει στον σύντροφό της

Η Σάντυ Χατζηιωάννου ή Τζένη του Σασμού μιλάει πρώτη φορά για πιο προσωπικά θέματα και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της, μιλάει για την οικογένειά της ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί σε όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει στον σύντροφό της, Μιχαήλ Ταμπακάκη, πρωταγωνιστή του Μαύρου Ρόδου... 

Έχοντας μεγαλώσει στην επαρχία και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα, η νεαρή όμορφη ηθοποιός μιλάει για την οικογένειά της που συνεχίζει να ζει εκεί ενώ αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τη χαλαρώνει, αλλά και τι ονειρεύεται για το μέλλον!

Η οικογένειά σου πώς βίωσε μαζί σου όλο αυτό με τον «Σασμό»;

Όλη μου η οικογένεια ξετρελάθηκε. Είμαι παιδί από επαρχία, από τη Χαλκίδα, είμαι η συντροφιά τους, ειδικά για τον παππού και τη γιαγιά μου. Μάλιστα, αν μία μέρα δεν με δείξουν στη σειρά, νευριάζουν. Όταν πηγαίνω στη Χαλκίδα η αγάπη είναι μεγαλύτερη. Είσαι παιδί της αγκαλιάς και της αγάπης; Ναι, πολύ!

Πώς είσαι εκτός TV;

Το πρωί με το που ξυπνήσω θέλω να πιώ καφέ. Πηγαίνω στο γύρισμα, όταν δεν έχω δουλειά, περπατάω πολύ. Μένω στο Παγκράτι και τα κάνω όλα με τα πόδια. Δύο-τρεις φορές την εβδομάδα κάνω γυμναστική. Τα βράδια θέλω φίλους στο σπίτι και κρασάκι! Τα Σαββατοκύριακα θα βγω. Επίσης, αγαπώ τα ταξίδια. Ήταν κάτι που δεν το έκανα και τώρα όποτε μπορώ, φεύγω!

Φιλίες μέσα από τον χώρο έχεις κάνει;

Τις πιο σημαντικές φιλίες τις έχω κάνει μέσα από τον «Σασμό»!

Είσαι ανταγωνιστική;

Όχι, καθόλου. Θέλω να βλέπω τους ανθρώπους να προχωρούν μπροστά, να τα πηγαίνουν καλά...

Πώς χαλαρώνεις;

Όταν ακούω μουσική στο σπίτι μόνη μου! Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς μουσική. Ποιες είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες σου; 0 καφές, ο πατέρας μου και τα μακαρόνια με πέστο! Είσαι το κορίτσι του μπαμπά; Ναι, οι γονείς μου ήταν μικροί όταν με απέκτησαν, οπότε μεγαλώσαμε μαζί.

Στον σύντροφό σου ψάχνεις στοιχεία από τον χαρακτήρα του μπαμπά σου;

Δεν το σκέφτομαι, ίσως γιατί δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Έχω άλλες προτεραιότητες!

Τι ονειρεύεσαι σε προσωπικό επίπεδο;

Ταξίδια, ανθρώπους που αγαπώ και με τους οποίους μπορώ να κάνω όνειρα για το μέλλον. Και, φυσικά, ιδανικά να είχαμε μόνο καλοκαίρι... Τι σημαίνει καλοκαίρι για εσένα; θάλασσα, ηλιοβασίλεμα, εγώ ντυμένη με μαγιό και ένα παρεό, ξυπόλητη, να πίνω κοκτέιλ.

Επαγγελματικά τι ονειρεύεσαι;

Θέλω μία δουλειά εποχής! Δεν έχω αγγίξει το εν λόγω κομμάτι και θα το ήθελα. Και μία ηρωίδα πιο κοντά στην ηλικία μου, τα 30! Όχι άλλες κοπελίτσες (γέλια)...

Πηγή: Τύπος TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved