Κατερίνα Καινούργιου: Το πάρτι για τα γενέθλιά της και η τριώροφη τούρτα
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Το πάρτι για τα γενέθλιά της και η τριώροφη τούρτα

Γενέθλια είχε η Κατερίνα Καινούργιου και χθες, 2 Μάη έκανε ένα υπέροχο πάρτι που ήταν καλεσμένοι εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, Super Κατερίνα είχε γενέθλια 1η Μάη και έγινε 28 ετών! Μία μέρα μετά τα γενέθλιά της διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι και ήταν όλοι οι δικοί της άνθρωποι εκεί σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

kat-ken-4-768x1365.webp

Οι καλεσμένοι της βρέθηκαν εκεί για να την γιορτάσουν και να την τιμήσουν ενώ δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν στα social media στιγμιότυπα και όπως θα δείτε η παρουσιάστρια ήταν πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ!

unknown_344009374_790792425737142_6871663797867914125_n.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι χθες βρέθηκε και καλεσμένη στην εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων είπε: «Πολλές φορές το συζητάω αυτό και με τον Νίκο τον Κοκλώνη που μου λέει να σκεφτούμε και άλλα πράγματα, να κάνω και ένα βραδινό. Του λέω Νίκο δεν θέλω, θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά. Δεν έχω τέτοια ανάγκη, δεν είμαι πολύ καλή παρουσιάστρια, δεν είμαι ταλαντούχα. Θεωρώ ότι ταλαντούχοι άνθρωποι στην τηλεόραση είναι συγκεκριμένοι, εσύ είσαι ταλαντούχος άνθρωπος και το πιστεύω πάρα πολύ.

Εγώ είμαι απλά ένα κορίτσι που αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω και έχω δουλέψει πάρα πολύ και είμαι πολύ τυχερή που είχα ανθρώπους που με στήριξαν πάρα πολύ όπως εσύ, ο Νίκος ο Κοκλώνης, με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα. Έχω μια ομάδα πίσω, έχω τον Θέμη Μάλλη που έχει αφιερώσει την ζωή του σε εμένα, που με έκαναν καλύτερη. Έχω ένα πολύ σημαντικό ατού και το θυμάσαι, ακούω».

Και σε άλλο σημείο για την προσωπική της ζωή τόνισε: «Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…».

Πάντως στα 38 της είναι πιο όμορφη από ποτέ και δείτε υπέροχα στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved