Σαγιώρ: «Με τη Μαίρη Λίντα ζήσαμε επτά χρόνια μαζί και χωρίσαμε λίγες μέρες πριν τον γάμο μας»
Showbiz

Σαγιώρ: «Με τη Μαίρη Λίντα ζήσαμε επτά χρόνια μαζί και χωρίσαμε λίγες μέρες πριν τον γάμο μας»

Σε ηλικία μόλις 15 ετών ο Τάκης Σαγιώρ άφησε την Κέρκυρα για να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του. Με όπλα, το πείσμα, τη θέληση και το αστείρευτο ταλέντο του γρήγορα εξελίσσεται σε έναν από τους πρώτους μεγάλους χορευτές της Ελλάδας, σκηνοθετώντας και ντύνοντας με τις εμπνευσμένες χορογραφίες του, επιθεωρήσεις των μεγαλύτερων συγγραφέων του τόπου μας.

Έχετε αποκτήσει παιδιά και εγγόνια;

Έχω κάνει τρεισίμιση γάμους. Ο μισός είναι με τη Μαίρη Λίντα με την οποία χωρίσαμε μια εβδομάδα προτού παντρευτούμε. Και λόγω ύψους της, τον λέγαμε μισό γάμο (γέλια). Από τον πρώτο γάμο που έκανα στα 22 μου με μια νεαρή κοπέλα, αποκτήσαμε ένα παιδί. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με την κόρη μου, η οποία μου έχει χαρίσει εγγόνια και δισέγγονα.

Πώς είδατε τα όσα συνέβη σαν στον καλλιτεχνικό χώρο με το #metoo;

Είναι δύσκολη η απάντηση. Μην κοροϊδευόμαστε αυτά που γίνονται τώρα, τα οποία είναι τραγικά και δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, είναι πταισματάκια σε περιπτώσεις όπου κλείδωναν συναδέλφους στα γραφεία και τιε βίαζαν. χαρίσει εγγόνια και δισέγγονο. αυτά που συνέβαιναν στην εποχή μου αλλά και -Ο Γιάννης Δαλιανίδης που ήταν και κολλητός.

linta-(1).webp

Τη Μαίρη Λίντα την έχετε επισκεφθεί στο Γηροκομείο;

Οχι δεν έχω πάει καθόλου, δεν το αντέχω. Με τη Μαίρη ζήσαμε επτά χρόνια μαζί και χωρίσαμε λίγες μέρες πριν τον γάμο μας και αιτία ήταν ο τζόγος της. Ήταν παθιασμένη με τον τζόγο και έφαγε εκεί όλη της την περιουσία. Ήταν ένα ελάττωμά της αυτό έβγαζε πάρα πολλά λεφτά και τα χαλούσε στον τζόγο και όπου αλλού ήθελε. Αυτό εμένα με ενοχλούσε πολύ, γιατί είναι κάτι που το απεχθάνομαι. Μετά μιλούσαμε καμιά φορά στο τηλέφωνο, αλλά δεν είχαμε πολλές επαφές Έχει και μια κόρη έκτακτο κορίτσι και μορφωμένο. Αν με είχε ανάγκη και ήταν σε ένα νοσοκομείο άρρωστη ή δεν είχε να φάει, βεβαίως θα πήγαινα να την δω, αλλά τώρα δεν με χρειάζεται. Στο γηροκομείο είναι σαν να είναι στο σπίτι της.

Όταν ήσασταν ζευγάρι δεν προσπαθήσατε να την αποτραβήξετε από τον τζόγο.

Βέβαια και κάναμε ομηρικούς καβγάδες. Και εγώ και η κόρη της προσπαθούσαμε να την αποτραβήξουμε από τον τζόγο, θα μπορούσε να είχε κάνει τεράστια περιουσία, αλλά την έφαγε το μικρόβιό του τζόγου. Δεν μπορώ όμως να κατηγορήσω το πάθος κανενός ανθρώπου. Απλά άρχισα και εγώ να παθαίνω ζημιά και οικονομική και ψυχολογική μένοντας κοντά της και χωρίσαμε.

lida-mairi.jpg

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved