Βάνα Μπάρμπα: «Ο κόσμος θα κοιτάζει τις ρυτίδες και τον λαιμό μου που έχει πέσει»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Ο κόσμος θα κοιτάζει τις ρυτίδες και τον λαιμό μου που έχει πέσει»

Eιλικρινής, χειμαρρώδης, πληθωρική. Η Βάνα Μπάρμπα μιλά και αναφέρεται σε πτυχές της ζωής της σημειώνοντας ότι το φως τελικά υπερνικά το σκοτάδι.

Δε μασάς τα λόγια σου. Δεν θα ξεχάσω την ένστασή σου στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», αλλά και όταν είχες αποχωρήσει από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκόρδα.

Είναι αλήθεια μου, είμαι εαυτός μου, δεν κάνω πράγματα για να είμαι αρεστή. Δεν θέλω να παίζω παιχνίδια. φίλος μου Γιάννης Παπουτσάκης, που έχει εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα, μου έχει πει: «Αν καταφέρουμε με το πέρασμα του χρόνου, με όσα περάσαμε -δόξες, καταστροφές, μοναξιές πλούτη-, να γυρίσουμε πίσω σε ό,τι πράξαμε και να δούμε πως δεν αλλάξαμε ως άνθρωποι, τότε έχουμε κερδίσει».

mparmpa.jpg

Στις «Άγριες Μέλισσες» δεν ενσάρκωσες τη Μυρσίνη, παρά την πρόταση που σου έγινε.

Μόλις είχα μάθει για την αρρώστια μου και δεν ήξερα πώς θα μπορούσα να κινηθώ. Δεν το μετάνιωσα. Είμαι τόσο γεμάτη και χορτάτη που λέω ευχαριστώ στον Θεό κάθε μέρα. Τώρα που εξελίσσεται καλά η υγεία μου, θα κάνω και άλλα πράγματα, ίσως καί σινεμά. Τον επόμενο χρόνο, μάλιστα είμαι σε μια σειρά. Πιστεύω ότι θά είμαι πολύ καλύτερη ηθοποιός. Απλώς, θα είναι δύσκολο να με δει κόσμος αλλιώς, θα κοιτάζει τις ρυτίδες και τον λαιμό μου που έχει πέσει. Δεν με νοιάζει πια να είμαι όμορφη και νιώθω ελεύθερη.

bana-mparmpa.jpg

Τι κόστος έχει διασημότητα;

Βίωσα τη δόξα, βρέθηκα στα Όσκαρ, αλλά έζησα και το φθόνο και την προδοσία. Έχει τεράστιο κόστος διασημότητα. Μπορεί να σε αγκαλιάζουν για να δείχνουν ότι σε γνωρίζουν και την ίδια ώρα να θέλουν να σε φάνε γιατί έτυχε να έχεις καλύτερη ζωή. Έλληνας που δεν έχει χορτάσει είναι επικίνδυνος, γι’ αυτό πρέπει να συναναστρεφόμαστε πλήρεις ανθρώπους, με υγιή μυαλά και φωτεινές ψυχές.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved