Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ο χαρακτηρισμός που μου ταιριάζει ως συντρόφου είναι μικρός εξερευνητής»
Showbiz

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ο χαρακτηρισμός που μου ταιριάζει ως συντρόφου είναι μικρός εξερευνητής»

«Ο έρωτας βέβαια είναι πανδαμάτωρ, δεν μπορούμε να του κάνουμε κουμάντο, αυτός μάς κάνει», τονίζει μεταξύ άλλων η Νίκος Πολυδερόπουλος σε συνέντευξή του.

Είσαι ευχαριστημένος με όσα έχεις καταφέρει;

Είμαι ευχαριστημένος και με αυτά που έχω καταφέρει και με τα λάθη που έχω κάνει. Είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου από όλες τις πλευρές. Δεν είμαι μίζερος, είμαι θετικός άνθρωπος, δεν επιτρέπω να με χαλάσουν πράγματα που ουσιαστικά δεν έχουν σημασία. Γνωρίζω τις δυνατότητές μου, θέλω να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερος και εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που αγαπώ, οι οποίοι είναι λίγοι. Έτσι κι αλλιώς, λίγους ανθρώπους χρειαζόμαστε, λίγους και καλούς.

Ένας τόσο αεικίνητος και ανήσυχος άνθρωπος πώς είναι στη σχέση του;

Είμαι σταθερός γιατί εξερευνώ τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Με το χρόνο, αλλάζουμε κι εμείς και οι σχέσεις, ο έρωτας περνά διαφορετικά στάδια -άλλοτε θετικά, άλλοτε αρνητικά-, και η φύση μου με βοηθά να είμαι παρών σε όλες αυτές τις αλλαγές. Ο έρωτας βέβαια είναι πανδαμάτωρ, δεν μπορούμε να του κάνουμε κουμάντο, αυτός μάς κάνει. Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός που μου ταιριάζει ως συντρόφου είναι «μικρός εξερευνητής».

Ζεις ένα μεγάλο έρωτα τώρα;

Ζω σε μια πολύ καλή προσωπική περίοδο.

Ποια είναι η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια, η σύντροφός σου ή η μητέρα σου;

Ασυζητητί η μητέρα μου είναι η No 1 fan μου. Συνήθως έχει μεγαλύτερο άγχος από μένα για τις δουλειές που κλείνω. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: «Με ρωτάνε εδώ στο χωριό. Τι να πω στον κόσμο, πού θα σε δει;». Έτσι είναι, πρώτα μαθαίνει τα νέα μου το χωριό και μετά οι υπόλοιποι.

Σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά όταν πηγαίνεις στο χωριό σου;

Καθόλου! Ούτε κι εγώ όμως αντιμετωπίζω το χωριό μου διαφορετικά, είμαι αυτός που ήμουν. Δεν με έχει αλλάξει η δουλειά μου ούτε η τηλεόραση. Δεν το επιδιώκω έτσι κι αλλιώς. Με ενδιαφέρει να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι καλά και καλός σε αυτό που κάνω. Από εκεί και πέρα, στο χωριό έχω τους ίδιους φίλους από τότε που πήγαινα στο δημοτικό. Απλώς, έχει ανοίξει ο κύκλος με νέους φίλους στο πέρασμα του χρόνου.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved