Θεωνά: Έγινε νονά και ήταν σαν σταρ του σινεμά! Το παραμυθένιο φόρεμα & το χτένισμα που θα ζηλέψεις
Showbiz

Θεωνά: Έγινε νονά και ήταν σαν σταρ του σινεμά! Το παραμυθένιο φόρεμα & το χτένισμα που θα ζηλέψεις

Η Τζένη Θεωνά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Το ταλέντο της τόσο στην υποκριτική όσο και στην παρουσίαση αδιαμφισβήτητο ενώ μέσα από την εκπομπή της στην ΕΡΤ «Μαμάδες» ανακαλύψαμε πως η Τζένη πέρα από γοητευτική παρουσία είναι και μια γυναίκα με τρομερό γούστο!

theona-(4).jpg

Τα σύνολα που επιλέγει είναι πάντα εντυπωσιακά και επειδή θα βιαστείς να πεις πως πίσω από αυτά κρύβεται κάποια στιλίστρια η πρόσφατη εμφάνισή της θα αποδείξει το αντίθετο!

Πιο συγκεκριμένα η Τζένη Θεωνά έγινε νονά και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι παραμυθένιες. Η Τζένη επέλεξε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα το οποίο συνδύασε με διακριτικά κοσμήματα κι ένα ζευγάρι υπέροχα μαύρα πέδιλα.

Όσο για το χτένισμά της; Συγκλονιστικό

Δες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στη gallery

«30.4.23 Η Ελίζα μας!
Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος φίλος που έκανε ο Αρίωνας στο προνήπιο. Η μαμά του ήταν τότε έγκυος στην Ελίζα μας. Διακινήσαμε ένα σημειωματάκι από παιδική τσαντούλα spiderman σε παιδική τσαντούλα superman κι έτσι γνωριστήκαμε κι αγαπηθήκαμε και οι οικογένειες μας χτες συνδέθηκαν παντοτινά. Απέκτησα μία φίλη και μία πνευματική κόρη, σχέση βαθειά και πολυσήμανη, κι αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον Γιώργο και στον Αρίωνα. Στ' αγόρια και στον καινούριο κόσμο που διαρκώς μας συστήνουν.- Δημητρούλα σ' αγαπώ. Τούτη την χαρά μοιραστήκαμε με την Ρηνιώ», ;έγραψε στη λεζάντα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved