Βάνα Μπάρμπα: «Όταν ήμουν μικρή, ήθελα τη δόξα, το χρήμα, να είμαι κάποια»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Όταν ήμουν μικρή, ήθελα τη δόξα, το χρήμα, να είμαι κάποια»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Βάνα Μπάρμπα μιλά για τη σχέση με την κόρη της, Φαίδρα και πως εκείνη διαχειρίστηκε την απώλεια της πατρικής φιγούρας από το σπίτι.

Τη μεγάλωσες ολομόναχη

«Πράγματι, και ήταν δύσκολο, τα παιδιά χρειάζονται και τους δύο γονείς. Μιλά και έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της, αλλά στην ουσία δεν είχαμε οικογένεια. Δεν παντρευτήκαμε με τον πατέρα της»

201911041359030.2255_VANA_MPARMPA_02112019.JPG

Της έλειψε η πατρική φιγούρα;

«Ναι. Είναι μεγάλο λάθος, όταν ένα παιδί γεννιέται εκτός γάμου, να αποφασίσει η μητέρα να το μεγαλώσει μόνη της. Δεν το συνιστώ στις νέες γυναίκες. Δεν αναφέρομαι στο γάμο, αλλά θέλει δύο για να χορέψεις τάνγκο».

Εσύ επιδίωξες να έχει η κόρη σου σχέση με τον πατέρα της;

«Όχι, γιατί δεν ήξερα πώς να φερθώ. Η Φαίδρα το έκανε, και μπράβο της».

202106172333400.783A6030.jpg

Είσαι χαρούμενη με τη Βάνα Μπάρμπα του σήμερα; Έχεις καταφέρει όλα όσα ήθελες;

«Πολύ περισσότερα! Όταν ήμουν μικρή, ήθελα τη δόξα, το χρήμα, να είμαι κάποια. Έλεγα: «Γιατί δεν έχω γίνει γνωστή, γιατί δεν με ξέρει ο κόσμος; Δουλεύω συνεχώς και κατάφερα μόνο να είμαι όμορφη, αλλά όχι να μάθουν το όνομά μου». Όταν έγινα γνωστή, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Φορούσα καπέλο για να μη με αναγνωρίσουν,-έμπαινα στο μετρό και δεν μπορούσα να καθίσω γιατί με κοίταζαν στα μάτια ή έπρεπε να είμαι διαρκώς χαμογελαστή. Έχει και μια κακή πλευρά η αναγνωρισιμότητα», εξομολογείται στο Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved