Μπάρμπα: «Η μητέρα μου έχει άνοια, το οποίο για μένα είναι ένα άλλο σοκ, πέρα από την υγεία μου»
Showbiz

Μπάρμπα: «Η μητέρα μου έχει άνοια, το οποίο για μένα είναι ένα άλλο σοκ, πέρα από την υγεία μου»

Με συγκίνηση η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στη μητέρα της μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε η μητέρα της πάσχει από άνοια και η εξομολόγησή της είναι συγκλονιστική.

0966_VANA_MPARMPA_4112022.jpg



Πώς μεταμορφώθηκε από τη Βάνα της επαρχίας, έγινες η Βάνα της ύλης και της χλιδής;

«Είναι φυσιολογικό αυτό, ο άνθρωπος έχει πολλές πτυχές μέσα του. Μπήκα στο σινεμά, πραγματοποίησα το όνειρό μου να γίνω γνωστή, έζησα στην Αμερική. Όταν ικανοποιούνται κάποιες επιθυμίες, γυρίζεις στην πρώτη σου μορφή. Εγώ επέστρεψα στο χωριό. Όταν πηγαίνω για Πάσχα, χαϊδεύω τη μάνα μου, βλέπω τα προβατάκια, πίνω ένα ούζο με τα γερόντια, είμαι η Βάνα των 18. Όπως είπα και πριν, όταν είσαι χορτάτος, έχεις κερδίσει τη ζωή σου».

Η μητέρα σου με τι αρχές σε μεγάλωσε;

«Η μητέρα μου ήταν μια σπουδαία κυρία, μεγάλωσε με τον Εμφύλιο - πόνεσαν πολύ τότε στην Ήπειρο. Δεν είχαν να φάνε και να βάλουν παπούτσια. Όταν λοιπόν εγώ, αντί για αγάπη, έπαιρνα φωνές, απορούσα. Τώρα κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι όχι απλώς κακοποιήθηκαν, διαμελίστηκαν. Η μητέρα μου έχει άνοια, το οποίο για μένα είναι ένα άλλο σοκ, πέρα από την υγεία μου. Το Πάσχα που πήγα, κοιμόταν από τις 8 κι εγώ τη φυλούσα. Έβλεπα το κερί της Ανάστασης και σκεφτόμουν ότι τώρα εγώ είμαι ο γονιός κι εκείνη το παιδί. Άλλο ένα μάθημα της ζωής... Τώρα η μητέρα μου είναι στο χωριό με τον πατέρα μου και μια κυρία που την προσέχει».

5015_VANA_MPARMPA_2432023.jpg

Τη Φαίδρα την αναγνωρίζει;

«Ναι, αλλά κάποιες φορές τα χάνει, δεν γνωρίζει τον τόπο και το χρόνο. Αμυδρά όμως θυμάται».

Την αδελφή σου, η οποία έχει φύγει από καρκίνο;

«Δεν τη θυμάται. Έπαθε άνοια πριν από 3-4 χρόνια, όταν συνέβη αυτό με την αδελφή μου. Θυμάται κατά καιρούς όλα τα άλλα -τον Εμφύλιο, τα νιάτα της, τη φτώχεια-, αλλά δεν θυμάται την κόρη της. Ζει σε έναν άλλο κόσμο, όπου δεν πονά ψυχικά. Εγώ πονάω γιατί έχω μνήμες. Ό πατέρας μου και οι ανιψιές μου το ίδιο, όλοι θυμόμαστε. Εκείνη όμως όχι. Δεν είναι λοιπόν αυτό ένα είδος προστασίας; Δεν μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια της αδελφής μου, με τσάκισε, απλώς μαθαίνω να ζω με αυτήν. Έχω καλούς φίλους, τις ανιψιές μου και το γαμπρό μου, τους οποίους βλέπω. Έτσι θυμάμαι πράγματα από εκείνη», λέει στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved