Η Μακρυπούλια για αγορές με υπέροχη εμφάνιση και οι στιλάτες κόρες της Μαγγίρα
Showbiz

Η Μακρυπούλια για αγορές με υπέροχη εμφάνιση και οι στιλάτες κόρες της Μαγγίρα

Βόλτα για αγορές για τη Ζέτα Μακρυπούλια και την Μπέττυ Μαγγίρα.

Γιατί πάντα μια βόλτα για ψώνια είναι ευκαιρία για ωραίο και χαλαρό χρόνο με φίλους και οικογένεια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίσει τις δυο παρουσιάστριες – ηθοποιούς, την καθεμιά με τη δική της παρέα.

Πιο συγκεκριμένα η Ζέτα Μακρυπούλια απαθανατίστηκε στο Golden Hall παρέα με τον καλό της φίλο, Κωνσταντίνο Δέδε να κάνει τις αγορές της σε κατάστημα με είδη γραφικής ύλης και ηλεκτρονικά.

makrypoulia-(1).jpg

Όπως ήταν φυσικό η Ζέτα, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση στο Εθνικό, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με την υπέροχη causal εμφάνισή της. Τζιν παντελόνι, τζάκετ και αθλητικά και έκανε ένα σύνολο απίθανο!

Δες την στη gallery

Στο ίδιο πολυκατάστημα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μπέττυ Μαγγίρα με τις κόρες της και μια φίλη τους. Η Μπέτυ Μαγγίρα μπορεί πάντα να τραβάει πάνω της τα φλας των παπαράτσι όμως αυτή τη φορά, εκείνες που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν οι στιλάτες κόρες της.

maggira-(7).jpg

Η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για τις κόρες της ενώ όσο μεγαλώνουν δείχνουν να παίρνουν όλο και περισσότερο τα πατήματά της.

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί συνολικά είκοσι χρόνια, δεν έχουμε περάσει ποτέ στην φάση να χωρίσουμε. Το μυστικό για εμένα είναι η επικοινωνία. Ό, τι και να γίνει ο ένας θα το πει στον άλλον, θα το συζητήσουμε και θα πάμε παρακάτω. Όταν τον γνώρισα, δεν μίλαγε καθόλου, αλλά με τα χρόνια όλο αυτό έχει αλλάξει», έχει πει η ίδια για το μυστικό του επιτυχημένου της γάμου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved