Χατζηιωάννου – Ταμπακάκης: Τα κοινά «κλικς» από τις διακοπές τους στη Σέριφο είναι μοναδικά
Showbiz

Χατζηιωάννου – Ταμπακάκης: Τα κοινά «κλικς» από τις διακοπές τους στη Σέριφο είναι μοναδικά

Στη Σέριφο μετά το ταξίδι τους στη Βαρκελώνη ταξίδεψαν πρόσφατα ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η σύντροφός του, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Οι δυο ηθοποιοί είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες και απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ενώ λατρεύουν να κάνουν πράγματα μαζί ενώ λατρεύουν τα ταξίδια.

Οι δυο τους έχουν φροντίσει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο οι κοινές τους φωτογραφίες «μαρτυρούν» έναν πολύ δυνατό έρωτα.

sansty-(1).jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πολύ γρήγορα ήρθαν κοντά, αφού η έλξη ήταν αμοιβαία και ακαταμάχητη. Και οι δύο είναι ταλαντούχοι, ανερχόμενοι και στο σωστό timing - το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να παραδεχθούν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Φέτος το καλοκαίρι ο Μιχαήλ και η Σάντυ έκαναν τις πρώτες κοινές διακοπές τους. Στην Τήνο απόλαυσαν την κυκλαδίτικη γαλήνη και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, αλλά και να επιβεβαιώσουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Έπειτα ακολουθήσαν πολλά ακόμη ταξίδια, όπως αυτό στη Σέριφο.

Δες ένα απίθανο βίντεο

https://www.instagram.com/p/CrtYDGeow7T

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστεί φέτος στην πολύ επιτυχημένη σειρά του MEGA "Μαύρο Ρόδο", ενώ τη Σάντυ Χατζηιωάννου την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός", που κατέχει τον ρόλο της Τζένης από την περσινή πρώτη σεζόν της σειράς μέχρι και σήμερα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved